| NiCoL♥ a întrebat:

Nu mai stiu ce sa facstraight face. eu ador filmele horror dar de fiecare data cand ma uit la ele dupa aia pur si simplu am senzatia ca e cineva in spatele meu ca in fiecare coltisor e o fantoma ca ma urmareste cineva. mi-e frica sa ma duc si la baielaughing. pe bune cand ies din baie alerg pana in camera mea sau in sufrageriestraight face.
cum asi putea sa scap de frica asta? dau fundita

nu vreau raspunsuri de genul 'nu te mai uita la filme horror' pentru ca, cum am spus si mai sus le adorlaughingbig grin

5 răspunsuri:
| Firefly a răspuns:

laughingAsta e farmecul filmelor.Si mie mi se intampla asa si cumva.asta ma convinge ca am vazut un film bun si nu mi-am irosit 2 ore din viatawinking
Gandeste-te ca nu e nimic real si ca e doar imaginatia ta.Incearca sa nu te mai gandesti la filmul horror vazut ci la lucruri mai frumoase.

| Just kidding a răspuns:

Asa sunt si eu laughing) dar ai sa vezi ca frica este pe moment, dupa aceea uiti. Parerea mea este ca, dupa ce vezi un horror, uite-te la o comedie sau fa ceva sa te inveseleasca, sa uiti putin b-) bafta :*!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci obisnuieste-te combina utilul cu placutul.

| littlesunshine01 a răspuns:

Si eu am aceeasi senzatie dar seara...inainte sa ma culc ascult muzica si incerc sa nu ma gandesc la filmul respectiv...bafta

| fleser a răspuns:

Zi-mi si mie niste filmelaughing)vreau si eu senzatia astalaughing))!big grinbig grinbig grin dupa o faza din film cand te-ai speriat te gandesti ca ii filmbig grindoar, si ca ui ca-l filmeaza pe ala iti imaginez decorulaughing))si nu mai ai treaba. zi-mi si mie filmelaughing)dupa aia poate te intreb si eu acelasi lucru. dupa filmu signs aveam senzatiile astea cand vedeam umbre la usi! stiilaughing)