Poate esti diferita sau pur si simplu speciala.Nu este neaparat nevoie sa intrii in randul celorlalte persoane. Vorbeste cu un prieten bun si daca este un prieten adevarat atunci ce va incuraja si te va sustine indiferent de ce se intampla.Nici eu nu ma acomodez cu lumea dar nici nu incerc prea tare.Pana la urma mare parte din oameni au doua fete si ar calca pe cadavre pentru bani asa ca de e as vrea sa fiu unul de al lor.Cat despre depresie, chiar nu stiu. Poate ai nevoie de cineva care sa te inveseleasca P.S.:Scuze ca am raspuns in ciuda faptului ca ai explicat pentru SolutiiPC. P.S.2.: Sper ca te-am ajutat macar putin.
Tu, asa gandeau aia pe vremea cand luminau casa cu lumanari sau lampi cu petrol, cand arau pamantul cu boii, carau apa cu galeata de la nu stiu ce fantana, se spalau o data pe saptamana in lighean. Acum, cand doar apesi pe un intrerupator si ai lumina, apesi pe un buton si se deschide calculatorul, ai un telefon mobil cu cere poti face o gramada de minuni, acum deci mai poti sa spui asa ceva? Think about it.
Esti tanara si (daca arati in conformitate cu poza de avatar)frumoasa.Intrebarile tale sunt rationale si serioase deci banuiesc ca esti de asemenea inteligenta.Fiecare persoana este la un anume moment din viata confuza dar cum s-ar spune "fi tare pe pozitii".O sa fie bine, nu te ingrijora!
Buna
Ia-ti un job, fa-ti un iubit, fa-ti prieteni si n-o sa mai ai timp de plans de mila.
Schimbarea trebuie sa inceapa de undeva, degeaba te plangi daca nu schimbi nimic.
Daca prelungesti starea asta devii depresiva si iesi greu din.
Bafta
Depresiva sunt de la 14 ani dar cv mai intens in ultimii doi ani...dc? ..nu reusesc sa ma acomodez.Am incercat si inca o fac!
Poate esti diferita sau pur si simplu speciala.Nu este neaparat nevoie sa intrii in randul celorlalte persoane. Vorbeste cu un prieten bun si daca este un prieten adevarat atunci ce va incuraja si te va sustine indiferent de ce se intampla.Nici eu nu ma acomodez cu lumea dar nici nu incerc prea tare.Pana la urma mare parte din oameni au doua fete si ar calca pe cadavre pentru bani asa ca de e as vrea sa fiu unul de al lor.Cat despre depresie, chiar nu stiu. Poate ai nevoie de cineva care sa te inveseleasca P.S.:Scuze ca am raspuns in ciuda faptului ca ai explicat pentru SolutiiPC. P.S.2.: Sper ca te-am ajutat macar putin.
Lucrurile astea te vor intari pentru viitor! Acesta e secolul vitezei. trebuie sa ne adaptam chiar daca este greu, doare.