| laviflower a întrebat:

Nu mai suport scoala.Nu pentru ca nu imi place sa invat dar profesorii sunt foarte enervanti va cer parerea.Deci sunt in clasa a 4 a.Intr-o zi profesorul de ed. fizica (care e tare si amuzant, radem mereu cu el) ne-a pus sa facem 100 geno, apoi 3 minute alergare cu genunchi sus si apoi iar 100 geno si iar alergare cu genunchi sus.Cu celelalte clase a jucat sah toata ora si in pauza.
Asta de mai multe ori.Nu prea e corect.Si doamna invatatoare nu ne mai lasa in nici o pauza.Nu e corect.Si prosesorul de religie glumea cu noi, dar acum e mult mai serios.Numai doamna de franceza ne mai considera mici. Voi credeti ca suntem asa mari? Si credeti ca profesorii se poarta corect cu noi?

7 răspunsuri:
| denisacosmina98 a răspuns:

Stai liniştită, în clasa a IV-a şi noi eram aşa.winking
În cazul nostru pentru că (nu vreau să mă laudhee hee) eram şi suntem cea mai bună clasă şi acum.
Profesorii vă dau vouă mai multă atenţie şi asta este bine.
Sau cel puţin în cazul nostru aşa a fost şi sper să fie şi în cazul vostru aşa.

| Cattalina a răspuns:

Poi voi veti da un fel de teza la sfarsitul clasei poate de aceea invatatoarea e mai dura dar depind ela ce sc esti... si franceza in a patra? eu is in a cincea si de abia stim sa ne prezentam laughing WoW

| Bya132 a răspuns:

Sincer, este pentru binele vostru! Probabil ca, profesorii de diferite discipline in scoala voastra sunt foarte severi. Asa am patit si noi, dar noi primeam multe teme, stii ca profesori te pot tine si in pauza. Sau daca nu, afli acum de la mine, este pentru binele tau si al colectivului cu care lucrezi si iti imparti parti bune si relehappy. Si ceva pentru Catta. Ori faci engleza in clasele I-IV, ori franceza, deja de la gimnaziu le faci pe ambele!

| fluturas a răspuns:

Toti profesorii s-au schimbat, iti dai seama la ce salarii au tot cu scarba vin la scoala

nu mi se pare asa mare problema la edu, ca nu-l cunosti pe profu meu laughing ii mai dezastru, numai nu aveti voi un pic de tupeu, dar trebuia asa incep sa faceti genoflexiunile pana ce trecea ora, iar in pauze sa nu scrieti sau sa nu mai fiti activi la ore, ii dreptul vostru sa aveti pauza happy lasa ca o sa cresteti laughing ca si eu din a5a cum se suna cum zburam pe usa laughingwinking big hug si in a4a nu, nu sunteti asa mari, numai probabil va mai zic si profesorii ca din a5a o sa fie mai greu si incearca sa va obisnuiasca, dar nu e chiar asa greu... o sa vezi happy oricum si la noi sunt crizati profesoriiwinking

| laviflower explică:

Fiti atenti noi de fiecarte data facem cate o surpriza pentru profesori.Si apropo pot face asta pentru ca sunt fata unei invatatoare din scoala.Asa ca suntem cea mai remarcata clasa.

| laviflower explică:

Profesorii nu sunt severi.Doamna invatatoare ne-a dat cadourui de 1 Iunie, dar oricum anul asta nu cred ca o sa ne mai dea.

| DaVyDuTzUBăă a răspuns:

Nu pentru ca in primul rand proful de ed. fizica ar trebui sa stea cu voi sa v-a supravegheze in al doilea rand invatatoare TREBUIE sa va lase in pauza ca sa va relaxati putin in al treilea rand uneori profu de religie trebuie sa mai fie si serios si sa glumeasca iar in al patrulea rand nu, nu sunteti char asa,, mari,, si eu la fel ca sunt a///-a.