| rosogalavinia a întrebat:

Nu mi a venit ciclu pana la 13 ani e ceva grav?

10 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Nu, nu e nimic grav happy daca nu iti vine pana la 16 ani poti consulta un medic, oricum nu-ti face grijiwinking

| Rukhsandra a răspuns:

Stai linistita ca vine el... nu-i bai

| BubuLina999 a răspuns:

Da nu e nimic grav ...menstruatia vine cand trebuie. ea depinde si de dezvoltarea si hormonii tai.

| Helene a răspuns:

Pff, mie mi-a venit la 13 ani si ceva.Si imi faceam si eu griji.Adica e naspa, te simti inferioara celorlalte fetewinking
Eu zic sa te bucuri cat mai ai timpwinking

| Eu_8005 a răspuns:

Unor fete le vin si la 15-16 ani. mie de ex. mi-a venit la 14 ani si 10 lunibig grin...Nu e nimic grav, stai linistitahappy

| ea_5657 a răspuns:

Nuu e nimic grav pote sati vn si mai repede si mai tarziu mie mia ven la 12 ani! cunosc pe cineva care ia ven la 9! pote o sati vin mai incolo! nu e nimic grav

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a venit la 11 ani si credema si eu ma simteam prost cand tot ziceau fetele ca le-a venit ciclul. nu e nici-o problema daca nu ti-a venit pana acum. iti va veni in curand , nu te ingrijora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a venit la 11 ani si crede-ma si eu ma simteam prost cand tot ziceau fetele ca le-a venit ciclul. nu e nici-o problema daca nu ti-a venit pana acum. iti va veni in curand, nu te ingrijora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 14 si nu mi-a venithappy

| Ancuta59 a răspuns:

Calmeazate! Nu este ceva grav, sunt unele care le vin ciclu si pe la 16 ani.

Întrebări recente