Calm! Nici mie nu-mi place. Nu te poti obisnui cu ea. Dar o poti bea fortat ca sa faci altora pe plac. Cum iti spun aia ca nu le-a placut dar le place. Minciuni.
Apropo, mai cunosc persoane carora nu le place berea si nu o beau.
Refuza-i linistit.
Sau... schimba anturajul.
Am mulți amici care nu consumă bere, sau consumă foarte puțină, rar. Deși unora le place alcoolul, dar nu berea.
Nu trebuie să consumi ceea ce nu îți place.
Gustul berii a prins la mine după 15 ani, mi-a plăcut de atunci, fără să mă intoxic cu ea, fără să mă oblige nimeni. Dacă nu îți place, nu consuma.
Și evită proștii care nu înțeleg diferențele dintre oameni.
Probabil ei gandesc pe principiul "pofta vine mancand", in cazul tau band bere. Nu cred ca o sa ajungi sa agreezi o anumita bautura alcoolica sau nu daca bei de cateva ori si tot nu iti place. Nu este obligat sa consumi ceva ce nu iti place asadar refuza politicos de fiecare data cand cineva mai insista sa bei bere.
Cu berea cam asa e, ca are un gust destul de pretentios si ai nevoie de ceva timp sa te inveti cu gustul ei. De aia majoritata beau beri de duzina si nu beri adevarate
Daca tie nu-ti place berea asta nu inseamna ca noua nu trebuie sa ne mai placa berea, nu e nicio conspiratie la mijloc, mie imi place berea, in special Carlsberg si Desperados, amarul nu-i pentru oricine. Nu-ti place, nu bei si aia e, bei altceva, Tedi, Garone, Angeli, alea nu-s asa amare.
Depinde si ce bere bei ca unele au un gust ceva mai bun, vorbesc de alea de 'firma', nu toate au gustul la fel, cel putin am observat ca au gusturi diferite cele din care am incercat. Dureaza ceva sa te obisnuiesti, nici mie nu prea imi placea berea cand eram mic, acum la maturitate nu ma mai opresc daca o am in fata si e vorba de o seara de baut, nu e obligatoriu sa-ti placa berea, exista atatea bauturi cu gusturi mai decente de care sa nu-ti fie scarba. Ce nu-mi place la ea e ca te umfla pe moment, mirosi a drojdie si cel mai sacaitor e ca daca bei destula te duci mai des la baie, nu degeaba se zice ca berea e "sluga b0lii, tocmai din motivul asta.
TudorFox întreabă: