Eu pățesc așa cu garajul, am pe acolo tot felul de chestii și îmi e groază să mă apuc să arunc din ele că sunt prea multe așa că se tot adună.
Sa stii de cand am trecut prin moarte traiesc intr-un mod simplisit, pastrez doar ce este necesar, dar pun pret pe calitate.
Dar mai primesc electronice din Germania sau mai cumpar din piata sa invat sa repar, sa invat, sa experimentez, dar apoi le recilez sau le donez.
Le donez sau le vand, rar le arunc, ma doare sa ajunga la gunoi daca stiu ca le poate folosi cineva
Te regasesti
Partenerul tău cu ADHD nu pare să asculte când vorbești sau nu își respectă promisiunile
S-ar putea să fii atât de absorbit de ceva, încât este greu să-ți distragi atenția
Ai renunțat la întâlnirea cu cina și ți-ai lăsat soțul blocat la restaurant
Partenerul cu ADHD poate sări peste treburi sau să lase lucrările neterminate. Sau pierdeți constant cheile mașinii sau pierdeți hârtii importante.
Persoanele care au tipul hiperactiv de ADHD tind, de asemenea, să fie impulsive. Adesea acţionează înainte de a gândi.
Puteți arunca bani pentru lucruri de care nu aveți nevoie sau puteți maximiza cardurile de credit. Unii oameni pot face sex riscant sau pot conduce periculos. Sau pot scoate comentarii nepotrivite la petreceri.
Cu toții amânăm din când în când sarcinile plictisitoare sau grele. Dar pentru unele persoane cu ADHD, amânarea este un obstacol uriaș.
Persoanele cu ADHD au adesea probleme în controlul emoțiilor. S-ar putea să răzbați de furie sau să aveți schimbări bruște sau ample de dispoziție. Asta pentru că simți anxietatea și frustrarea -- precum și bucuria și fericirea -
Sesiunea de decluttering trebuie facuta macar o data pe an.Altfel da, risti sa te trezesti cu munti intregi de lucruri care te apasa mai ales pe psihic, ceea ce nu va duce la nimic bun, niciun dubiu aici.
dia_8663 întreabă:
Gabrielle16 întreabă: