| Daisy. a întrebat:

Nu pot crede asa ceva...imi vine sa plang... http://stirileprotv.ro/......isica.html

10 răspunsuri:
| Brotacelu a răspuns:

N-ai ce sa scoti din ei, pur si simplu nu ai.

| gabitza05 a răspuns:

crying Cum e posibil asa ceva? ''Oamenii'' aia nu au suflet sad?!
Saracul animal...nici nu vreau sa ma gandesc prin ce chin a trecut crying. Cineva trebuie sa ii fi vazut pe ''oamenii'' are au facut asta...si ar fi trebuit sa ii reclame...pentru ca trebuie pedepsiti

Ps:Am pus oamenii in ghilimele deoarece persoanele care fac asa nu se pot numi oamenii...

| M4RK a răspuns:

Doamne. ce suflet au acesti oameni, cred ca aia nu au un pic de milastraight face mie imi plac pisicile

| AndutzaAndu a răspuns:

Doamne... mie imi plac toate animalele, dar acesti...oameni...nu se pot numi oameni pentru ca le lipseste sufletul...asa i-as cru****** eu daca i-as prinde...doamne,pai pe mine nu m-ar lasa inima sa fac asa ceva unui animal, nu neaparat pisica...sincera sa fiu m-a cuprins un fior cand m-am uitat la poze

| b3bita a răspuns:

Da... am vazut si eu. Nu inteleg cum pot fi oamenii atat de nemilosi... cu ce i-au gresit sarmana pisica. Ce pot spune... nu suntem educati ...stiti... cei 7 ani de acasa ...socante in orice caz imaginile

| dragutza a răspuns:

Uau, ingrozitor! cine a facut asta nici nu se poate numi om! happy cata cruzime si nesimtire!

| antonius74 a răspuns:

Asta e culmea, cum sa faca asa ceva? pana acum imi placea vorba lui arsenia boca: nu ne tragem din maimuta, dar ne indreptam rapid catre ea. acum nu mai sunt de acord, pentru ca maimuta e mai desteapta si are un suflet mai bun (daca-mi este permis sa zic asa) decat idiotii aia fara pic de rusine si buni de pus la zid si impuscati!

| Elly4all a răspuns:

Oameni ca astia nu ar trebui sa existe. am vazut si eu stirea saracuta prin ce o fi trecut numai ea stie, dar lassa ca si ei vor fi pedepsiti la randul lor poate ca nu de noi dar de cineva mai puternic tot nu vor scapa!

Răspuns utilizator avertizat
| hellkid a răspuns:

Dar totusi traim in ROMANIA ( Tara tuturor posibilitatilor ). Exceptional a fost faptul ca a trebuit sa de'a si un grec peste ea. Frumoasa reclama ne facem in lume.