| Nemesis_9263 a întrebat:

Nu pot intelege comportamentul unor baieti.De ce azi sunt comunicativi si iti dau sperante iar maine se comporta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic?

Răspuns Câştigător
| eyline a răspuns:

Draga mea... baietii au o fire mai ascunsa...este foarte greu sa ajungi sa-i cunosti cu adevarat. Poate ca acel baiat nu te cunoaste prea bine si se teme sa mai faca vreun pas, avand in vedere ca nu i-a iesit prea bine ceea ce si-a propus. Pote ca l-ai socat cu o aparitie uimitoare, l-ai lasat fara cuvinte sau pur si simplu nu s-a simtit prea bine in acea seara.

15 răspunsuri:
| ViVi a răspuns:

Da si eu mi-am dat seama de asta sad off

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca ei de fapt sunt doar comunicativi, nu-ti dau nici o speranta, se poarta doar frumos fara sa vrea o relatie. Si se simt amenintati cand fetele isi fac sperante, desi nu e cazul. Nu orice baiat care iti vorbeste/zambeste/te priveste, este si interesat de tine.

| eyline a răspuns:

Dar ce-s baietii draci? ei oare nu au sentimente brigaela? cred ca la un moment dat baietii tanjesc mai mult dupa iubire si stabilitate decat femeile, desi se feresc sa o arate.

| emy a răspuns:

In general, baietii sunt cam indecisi, mai instabili.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te intrebi... de ce unele fete sunt la fel? Toti suntem diferiti si ne comportam diferit...De noi depinde ce vede cel de langa noi, de modul cum ii raspundem la unele gesturi si acceptam sau nu felul lor de a fi... Daca sunt comunicativi ...asta-i bine...ca a doua zi se poarta altfel? inseamna ca le-a facut placere conversatia... fara a se gandi sa dea sperante! Chiar se sperie de sperantele fetelor!

| Flav a răspuns:

Tu te-ai indragostit si arunci acum motanul?

Răspuns utilizator avertizat
| caramelitamia a răspuns:

Pentru ca, sunt baieti. :-

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu n-am zis ca sunt draci, Georgiana, dimpotriva, am zis ca fetele ii sufoca si ca iau fiecare cuvant ca pe o declaratie de atentie si amor. Ca nu mai poate un baiat sa vorbeasca cu o fata sau sa faca o gluma, ca gata, fata isi face sperante si a doua zi sare pe el cu arme si bagaje. Baietii sunt mult mai normali la capitolul asta, crede-ma, iti spun din experienta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Reacția de moment și doar atât.
Le este teamă să meargă mai departe, nu vor responsabilități, obligații, belele pe cap, etc.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce vrei sa spui ca fetele, unele nu se comporta la fel? Eu vorbesc si rad o zi intreaga cu o fata la scoala si pe mess..., iar ziua urmatoare vine la mine si-mi zice du-te drequ ca esti prost tampit si esti un copil. Ce vrea sa insemne asta deci rade cu mine blbablabla, iar a doua zi du-te frate ca esti prost hai aruncate laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce vrei sa spui ca fetele,unele nu se comporta la fel ?Eu vorbesc si rad o zi intreaga cu o fata la scoala si pe mess ... ,iar ziua urmatoare vine la mine si-mi zice du-te drequ ca esti prost tampit si esti un copil.Ce vrea sa insemne asta deci rade cu mine blbablabla ,iar a doua zi du-te frate ca esti prost hai aruncate laughing Sa revenim la problema ta poate baiatu respectiv a vazut ceva ce nu si-a dorit sa vada din partea ta si ,,crede,, ca na-re sperante la marele premiuhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai inteles tu gresit mesajul. Iti zicea si Brigaela. De fapt, nu s-a intamplat nimic. Doar mintea ta a fabulat usor.
Brigaela, incepi sa ma enervezi. Nu mai poate posta omul dupa tine. Chiar pe toate le stii?laughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Furni, lasa ca eu ma aleg si cu bobarnacele cum ca as fi misandra si mai nu stiu cum. Tu vino in urma si ia laurii, da? facem fifty-fifty la sfarsit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brigaela, esti o draguta, dar eu chiar imi stiu lungul nasului. Si bobarnace ia si Angelina Jolie, asa ca...peace on earth.

Întrebări similare