| liliana86 a întrebat:

Nu pot sa cred asa ceva! Imi caut de un secol si jumatate incataminte (mai exact sandale cu platforma si nu cu toc, subliniez acest lucru, pe marime mica, 34=~21 cm UE) si nu gasesc!
Am incercat pe mei multe site-uri la comanda si tot acelasi raspuns: ne pare rau,,, bla bla bla. De curand, mi-a recomandat cineva un site de incaltaminte de dama la comanda si spre surprinderea mea, la aticolele fabricate aveau o gama destul de variata de marimi (32-44). Din pacate iluzia nu a durat decat in perioada lipsei de informatii, (dupa ce facusem comanda de o saptamana si ceva), aflu ca de fapt exista restrictii la comenzi (desi pe site era mentionat "orice culoare, orice model doriti) si ca nu au marimea asta la calapod! What? De fapt marimile nu corespundeau si nici nu era mentionat acest lucru pe site! O greseala din start in care isi pierd clientii.
Daca stau bine si ma gandesc, toate site-urile de incaltaminte de dama au masuri care sunt fabricate dupa propria politica de provenienta si nu corespund masurile. Rar sunt in conformitate cu EU, mas 34=21 cm, 35=22 cm s.a.m.d si rar se mentioneaza acest detaliu.
Concluzia: Marimi mari se gasesc peste tot, chiar si 44 la dama, pe cand un 34, 35 foarte rar. Nu inteleg de ce.

2 răspunsuri:
| liliana86 explică:

O sa raman desculta laughing) sad

| DeLuatRo a răspuns:

Buna Liliana! Te asteptam pe deluat.ro, marfa noua saptamanal, modele noi de incaltaminte de dama.