| syd2 a întrebat:

Nu pot sa inteleg un lucru, de ce unii oameni vorbesc, insa nu stiu nimic, si se cred destepti, insa de fapt nu-s deloc, vorbind urat despre altii ei nu vor demonstra inteligenta lor, atunci de ce o fac?

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ca sa se bage in seama si sa fie mai idioti decat altii laughing

| syd2 explică (pentru mgtow):

Intr-adevar. Insa majoritatea ii sustine si sta la picioarele lor chiar si daca sunt mai idioti.

| mgtow a răspuns (pentru syd2):

Cel mai bine e sa lasi prostul sa comenteze, zici da bine ca el si faci cum crezi ca e mai bine. Inteligentul cedeaza primul.

| 愛日本 a răspuns:

Multi oameni care folosesc defaimarea si sfidarea se cred mai presus decat altii, dar aceste lucruri sunt infantile.

| Evolution a răspuns:

Pai îţi răspunzi singur la întrebări, de proşti.

| BiuL a răspuns:

Ai raspuns singur, pentru ca nu sunt inteligenti happy cred ca jignind alti oameni, ei prin comparatie vor parea mai buni, dar noi oamenii inteligenti stim ca ce spune o persoana despre alta spune mai multe despre ea nu despre persoana barfita

| LoveSleep a răspuns:

Tu ești exemplul viu.

| RainmakerX a răspuns:

Vor si ei sa se bage in seama, le este mai usor sa critice parerile altora decat sa-si faca ei propria parere... Ai raspuns singur la intrebare, se cred destepti, cred ca ei au mereu dreptate si nu pot sa faca altceva decat sa vorbeasca urat de altii intrucat ei nu vor sa faca efortul de a "demonstra" aceasta inteligenta.
O fac de frustrati ce sunt, se cred tari, doar ei trebuie sa aiba dreptate, toti ceilalti gresesc...de aia! Asa gandesc ei...
Niciodata sa nu-ti retragi parerea, faci ce crezi ca e mai bine pentru tine, nu te iei dupa alti idioti. Daca mi-as fi retras eu toate parerile asa... 18 din cei 22 de colegi pe care ii am sunt impotriva mea in orice as incerca sa fac, vin mereu cu idei tampite si incearca sa se puna peste noi, ceilalti care inca mai gandim cat de cat inainte sa actionam. Crezi ca am facut vreodata ca ei? Sa faca ce cred ei ca e bine...eu la parerea mea nu renunt.Ce daca nu am dreptate? Daca mor atunci sa mor pe mana mea, nu? De ce sa fac ca ei si dupa sa regret daca nu a iesit bine? Mai bine imi regret propriile decizii decat sa regret deciziile grupului.
Vor sa se bage in seama pentru ca sunt frustrati care au bani multi si isi pot cumpara prietenii care sa ii sustina in orice fac.
Daca toata lumea spune ca un lucru este rau atunci tu poate reusesti sa vezi un gram de bunatate in acel lucru si invers, deci nu vad care e problema, faci ceea ce crezi tu.

| KamaSutra a răspuns:

Vor sa se dea mari si asa cred ca vor reusi, ca Sleep de exemplu rolling eyes

| Latinmoon a răspuns:

Nu au cu ce sa iasa in evidenta si se manifesta exact cu ai zis tu. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De "destepti"ce sunt... Ignoranti. Nici ei nu sunt multumiti de sine si atunci, faptul ca ii vorbesc de rau pe altii ii fac se simta mai bine. Lasa-i sa se simta bine. Nu intra in contradictie cu prostul ca devii mai prost ca el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De proști.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si in plus, oamenii astia "destepti" mai dau si sfaturi tampite... Ce naiba frate? S-a tampit lumea de tot?

| Tinna666 a răspuns:

Ti-ai raspuns singur...se cred destepti, au impresia ca daca pot comenta la oricine si despre oricine sunt mai intelugenti.fiecare percepe altfel lucrurile si traieste dupa alte principii happy

| syd2 explică (pentru Tinna666):

Am dat aceasta intrebare fiindca am avut de multe ori probleme cand am fost nevoit sa-mi retrag parerea din cauza unor "inteligenti " ca si acestia.

| Tinna666 a răspuns:

De ce sa iti retragi tu parerea? este parerea ta si trebuie sa o sustii daca tu crezi cu adevarat in ea, indiferent daca altii nu sunt de acord cu ea...mi s-a intamplat si mie de multe ori, chiar si aici pe TPU, sa imi spun parerea si multi sa imi sara in cap si chiar sa ma jigneasca dar eu mi-am sustinut parerea happy

| WarriorCat a răspuns:

Ca vor sa se bage in seama.

| veryhonest a răspuns:

Ca sa aiba si ei un sentiment de "bine" si superioritate, in urma tuturor judecatilor care le au despre ei.