Multi oameni care folosesc defaimarea si sfidarea se cred mai presus decat altii, dar aceste lucruri sunt infantile.
Ai raspuns singur, pentru ca nu sunt inteligenti cred ca jignind alti oameni, ei prin comparatie vor parea mai buni, dar noi oamenii inteligenti stim ca ce spune o persoana despre alta spune mai multe despre ea nu despre persoana barfita
Vor si ei sa se bage in seama, le este mai usor sa critice parerile altora decat sa-si faca ei propria parere... Ai raspuns singur la intrebare, se cred destepti, cred ca ei au mereu dreptate si nu pot sa faca altceva decat sa vorbeasca urat de altii intrucat ei nu vor sa faca efortul de a "demonstra" aceasta inteligenta.
O fac de frustrati ce sunt, se cred tari, doar ei trebuie sa aiba dreptate, toti ceilalti gresesc...de aia! Asa gandesc ei...
Niciodata sa nu-ti retragi parerea, faci ce crezi ca e mai bine pentru tine, nu te iei dupa alti idioti. Daca mi-as fi retras eu toate parerile asa... 18 din cei 22 de colegi pe care ii am sunt impotriva mea in orice as incerca sa fac, vin mereu cu idei tampite si incearca sa se puna peste noi, ceilalti care inca mai gandim cat de cat inainte sa actionam. Crezi ca am facut vreodata ca ei? Sa faca ce cred ei ca e bine...eu la parerea mea nu renunt.Ce daca nu am dreptate? Daca mor atunci sa mor pe mana mea, nu? De ce sa fac ca ei si dupa sa regret daca nu a iesit bine? Mai bine imi regret propriile decizii decat sa regret deciziile grupului.
Vor sa se bage in seama pentru ca sunt frustrati care au bani multi si isi pot cumpara prietenii care sa ii sustina in orice fac.
Daca toata lumea spune ca un lucru este rau atunci tu poate reusesti sa vezi un gram de bunatate in acel lucru si invers, deci nu vad care e problema, faci ceea ce crezi tu.
Ti-ai raspuns singur...se cred destepti, au impresia ca daca pot comenta la oricine si despre oricine sunt mai intelugenti.fiecare percepe altfel lucrurile si traieste dupa alte principii
De ce sa iti retragi tu parerea? este parerea ta si trebuie sa o sustii daca tu crezi cu adevarat in ea, indiferent daca altii nu sunt de acord cu ea...mi s-a intamplat si mie de multe ori, chiar si aici pe TPU, sa imi spun parerea si multi sa imi sara in cap si chiar sa ma jigneasca dar eu mi-am sustinut parerea
Ca sa aiba si ei un sentiment de "bine" si superioritate, in urma tuturor judecatilor care le au despre ei.
LisaJulie întreabă: