| Johnelomarcelo a întrebat:

Nu pot să rad și nici nu știu ce m-ar face să rad sunt 5 ani de când nu mai rad să dau tot afară dacă are sens

2 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

Omul cel mai bine ride cand vede ca si altii patesc acelasi lucru ca si el.Eu cand eram mai tinara ma stresam pentru n lucruri, de cand exista internet am aflat ca nu m-i s-au intimplat numai mie ci si altora acelasi lucruri, dar altii nu o iau tragic ci fac glume copiose pe marginea pataniilor respective, si fata mea e depresiva si acelasi motive care pe ea o fac depresiva o patesc si altele dar altele nu o iau in tragic ci o povestesc in stand upuri de care se poate ride copios.De cand am invatat sa nu mai iau prea in serios si sa pot ride de greselile facute viata mi-e cu mult mai usor.Deci tot, efectiv tot ceea ce m-i s-a intimplat in viata si pe vremea resepctiva o luam in tragic, l-i s-a intimplat si altora dar altii au fost mai caliti sufleteste si au facut haz din necaz.Si bine au facut.

| StoicAnalysis a răspuns:

Iesi afara din casa mai des daca nu faci asta, si intra in mai multe situatii amuzante. Gen sa te uiti la filme de comedie sau sa stai pe langa persoane mai glumete.