| cannes112 a întrebat:

Nu prea stiu ce sa ii zic la un prieten care vine cam des pe la mine, maicamea se cam enerveaza cand veze ca vine aproape zilnic pe la mine da nu prea stiu ce sa ii zic ca sa "stea acasa"...de ex: mergem la fotbal si cand plecam imi zice ca vine pe la mine ca o vorbit cu o fata "ieri" si vrea sa vorbeasca iar(lui nu-i merge calcu). Azi i-am zis ca maicamea nu ma prea lasa cu copii si o inceput cu niste texte..."Copii ma? noi care suntem preteni de arata timp, of of" si acum tot eu ma simt cam vinovat da nu stiu de ce

3 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Explica-i ca mama ta nu te lasa asa de des sa aduci alte persoane in casa. Nu mi se pare un lucru prea frumos a se auto-invita la tine acasa, ba chiar consider ca este ceva ce tine de respect.
Nu te simti jenat sa vorbesti cu el si spune-i ca probabil te deranjeaza. Daca este educat, va intelege si-ti va cere scuze.

| pengu a răspuns:

Explica'i frumos ca ai tai nu sunt de acord ca prietenii tai sa vina asa des pe la tine.sa mai faca si el pauze. faptul ca se invita singur si vine asa des suna a nesimtiretongue

| sasha a răspuns:

Inventeaza si tu scuze ca nu esti acasa, ca pleci in vizita la neamuri prieteni de familie, sau ca e maicata bolnava si are nevoie de liniste, ca ai treaba prin casa, vezi tu ce inventezi daca nu spune-i in fata ca nu poate veni la tine pentru ca nu ai chef de el azi, nesimtirea se trateaza cu nesimtirewinking