nony
| nony a întrebat:

Nu prea stiu de unde sa incep si pe unde sa termin, dar m-am gandit ca este un gest de bun simt si apreciere sa MULTUMESC tuturor celor care m-au votat in concursul ¨Utilizatorul Anului¨
Ideea este alta.Nu am dat prea multa atentie acestui concurs, dar prin acest concurs am realizat ca sunt oameni care chiar apreciaza ceea ce zic pe acest site, oameni care vad in raspunsurile mele o sursa de inspiratie, amuzament etc.Sincer,nu ma asteptam la atatea voturi din partea voastrá. Eu stiam vreo 2-3 persoane care imi sunt alaturi dar numarul de voturi se pare ca ma contrazice.
As vrea sa mai spun ca acest concurs nu mi s-a parut fair-play. Dar nu neapárat din felul cum a fost construit si metoda votarii, dar s-a afisat un post in care erau nominalizati userii si din pacate au fost cativa care nu-si aveau locul in ¨Topul Oficial¨. Cei care intr-adevar au facut ceva folositor pentru comunitate nu au avut sansa votului, acum, poate nici eu nu si-au dorit asta, dar nominalizarile dupa o ureche a prietenilor a distrus frumusetea concursului
Nu in ultimul rand vreau sa o felicit pe Brigaela, isi merita locul (Felicitari Brigaela) si celor doi comandanti de armatá ( Psiholoaga si Legiutoarea). O seara frumoasa la toata lumea happy

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

Nu te-am votat pe tine, dar cu discursul asta ar trebui sa candidezi la presidentie, dupa cum ai vazut poporul te adora laughing apropo : nu te-am votat deoarece nu ai dat nici macar un mic sau o bere in campanie.

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Felicitari nony atat pentru gestul tau cat si pentru tot ce faci pentru noi. Tin sa multumesc si eu tuturor celor care m-au votat. Imi pare rau si mie ca multi care meritau mai mult ca mine nu au fost nominalizati in concurs. O seara placuta!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Multumesc, Nony si multumesc tuturor. Cum am mai zis (ma citez si eu ca Hagi), ma bucur foarte mult de acest premiu si de aprecierea voastra, mai ales ca a fost un concurs frumos si fair-play.
cu drag,
Cristiana

nony
| nony explică:

Foarte bine @Scelerat.Inseamna ca eu sunt nelimitat in exprimare happy

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Faci cinste cu o berewinking
Felicitari tuturor

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Nony, felicitari pentru onestitate si fair-play! Am votat-o pe Brigaela, dar am mentionat ca mai sunt si alti useri care merita un loc pe podium. Printre ei te numarai si tu. Sper ca la anul sa fii pe podium! Succes!

| DonGiovanni a răspuns:

Eu te-am votat nony, felicitari lui brigaela, legiutoarea si pshioloaga.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincera sa fiu, mie nu imi poti multumi frumos pentru ca nu te-am nominalizat, dar oricum...cu placere, n-ai pentru ce! :-P

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer eu nici nu am votat nici nu m-am uitat la "întrebarea" postată pe site, dar m-am uitat la cei nominalizaţi, şi ai dreptate, de unii de acolo nici nu am văzut măcar pe site.
Nu trebuie să primeşti voturi şi să participi la concursuri, aşa cum zici tu fără fair play pentru a ştii că eşti apreciat, prin răspunsurile tale pline de "neologisme" faci lumea un pic mai bună happy