Doamne ce pisica nebuna!)Cumpara-i o jucarie micuta si incearca sa te joci cu eaSigur te va iubi dupa... sper
O prinzi de coada si pa jeam cu ea. vezi sa prinda viteza. sau o sufoci cu perna. sau tai mata pa vene si zici prietenei ca are o mata EMO Bafta!
chiar e amuzant ...si eu am patit'o cu pisica unei rude
cred ca ar fi bine sa o mituiesti
SUCCES iti doresc
Ce pisica ciudata! spune`i prietenei tale ca atunci cand mergi pe la ea sa duca pisica in alta parte
Te pandeste de dupa dulap. ce chesie ) poate e mutant si e trimisa sa te spioneze
Mata isi apara teritoriul ca asa face ca eu am mirosul cainelui meu cu care ea nu se intelege prea bine
Mata isi apara teritoriul ca asa face ca eu am mirosul cainelui meu cu care ea nu se intelege prea bine
Eu zic ca ar trebui sa ii dai9mancare.) ceva sa prinda dragu' de tine.Ar mai trebui sa ii spui si prietenei tale sau cuiva care te-a mai ajutat si ti-a fost de folos.Si matzele mele is salbatice si cand le dau mancare tote is pe mine le tin doar sa prinda soareci si is si faine dar eu aleg cainii:X.Bafta!