| loveyouly2001 a întrebat:

Nu radeti.imi place mult de un baiat. sa va spun cum sa intampla
deci eram la el acasa si am inceput sa vorbim, dupa m-a lasat sa ma uit pe facebook.si vb cu o prietena pe chat si a venit langa mine si a zis "imbratiseaza-ma" si i-am zis ca nu vreau. s-a dus mai in spate de scaunul pe care stateam si a venit brusc si ma imbratisat.si i-am zis sa se opreasca ca nu-mi place. dupa am plecat de la calculator si am stat pe canapea a venit si a zis "hai saratuma" reactia mea a fost negativa. dupa a plecat sa ia ceva de la magazin.sa intors si eu eram in picioare atunci si m-a luat in brate si ma pupat pe obraz:o si mi-a spus ca place eu am ramas incremenita atunci si a continuat asta cam 4 ore dupa am plecat
acum imi place mult de el
ce sa fac? va rog nu radeti. funda
ps:e mai mare ca mine cu 3 ani

2 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Nu mi se pare nimic amuzant, poate doar modul direct cu care te abordeaza... Daca zici ca il placi si este doar cu 3 ani mai mare ca tine,incerca o relatie! Dar inainte incerca sa-l cunosti mai bine, sa vezi ce fel de om este, aparentele pot insela uneori.In concluzie e alegea ta ce faci mai departe, tu stii cu adevarat daca simti ceva sau nu pentru el!

| loveyouly2001 explică:

Am uitat ce e mai important familia lui sunt prieteni cu famili a noastra el fiind a8a si eu a5-a