| AlexiaClaudia a întrebat:

Nu stie nimeni cum se termina Naruto Shipuuden? Nu vreau raspunsari cum ca seria nu s-a terminat asta stiu si eu. E adevarat ca Sakura moare? Dau fundita+vot

Răspuns Câştigător
| V1p3r a răspuns:

Sakura nu, nu moare dar dic cat am citit eu in manga cam asa o sa fie:e un razboi mare cu toate satele versus ce a ramas din akatsuki(tobi,zetsu, sasuke) pentru planul ui tobi de a cuceri lumea cu tehnica sharinganului luna(are nevoie de toate cozile sa o poata face adica mai trebuie capturat opt cozi si naruto, 9 cozi) si toti protejeaza cozile ramase intr-un razboi in care kabuto care il are in corp si pe orochimaru sa aliat cu madara(tobi) si a inviat tot akatsuki care se lupta cu toate satele care sau unit (konoha si celelalte).Mai demult a zis naruto ca cica daca se va mai lupta cu sasuke vor muri amandoi, dar ma rog nu sunt sigur. Poti urmari si tu pe mangabit.com. Funda?

5 răspunsuri:
| AlexiaClaudia explică:

Am vazut manga ma refeream la final, cineva zicea ca sasuke si sakura vor fi impreuna

| Stryder_1593 a răspuns:

Daca vrei sa vezi cum se termina naruto shippuden citeste manga. eu prefer sa astept. e mai frumos asa. oricum seria o sa se termine cam la episodu 450..big grin

| ijustwannarun a răspuns:

Ei bine nu as vrea sa stric surpriza laughing, dar nu Sakura nu moare dar nici nu va fi cu Sasuke (nu e manga romance--- Kishimoto ar strica tot Naruto daca ar baga romantism, parerea mea straight face. Uita-te ce s-a intapmlat cu "Naru-hina" Hinata i-a spus atunci ca il iubeste si de-atunci nu s-a mai intamplat nimic, gen Naruto se gandeste la Hinata... ca invers a fost si acum recent happy ). Si avand in vedere cum se termina N.Shipp. ~~I have no idea straight face~~
Faza e ca Kishimoto a facut mereu cele mai intortocheate si surprinzatoare sfarsituri in care binele invinge dar mereu cu un pret (cum a spus el intr-un interviu). Asa ca nu te astepta sa fie un super happy ending happy cineva drag in manga o sa moara ( ex. Sasuke, Hinata, in general prieteni dragi lui Naruto sau poate Naruto insusi) Sau poate nici macar nu o sa aiba un final concret gen Bleach happy... acolo s-a terminat razboiul care se presupunea a fi finalul Bleach dar inca se continua... oricum sper ca ai inteles happy nici un final NS concret sau happy ending pana la adevaratul ultim capitol tongue. Sau pana cand Kishi spune el insusi un indiciu despre final happy.

| Nelyu17 a răspuns:

Sakura moare, Sasuke hokage iar Naruto pleaca din Konoha pentru totdeauna...sad sad sad crede-ma ...nu va fi un happy end! crying

| krisscdr23 a răspuns:

Eu cred ca naruto o sa moara si asta o sa.l determine pe sasuke sa iasa din "intuneric". ceva in genu' naruto o sa moara ca un erou (ca paritii lui) pentru ca a pus capat unui razboi. parerea mea.