| VMircea97 a întrebat:

Nu stiti inainte era plin de coduri Tinder, voi de unde le luati?laughing ca am si eu nevoie sa vad cum este big grin

Răspuns Câştigător
| andreidmbm a răspuns:

Si atunci, daca nu stii, de ce mai scrii? Ti se plictiseau degetele?!

Mircea, pentru a testa varianta Premium fara sa introduci datele vreunui card bancar, dupa ce ai intrat pe aplicatie, solicita stergerea contului. Inainte de aprobare, iti vor oferi intre 3 si 14 zile premium, ca sa nu renunti de tot la aplicatie. (zilele oferite sunt random, nu exista vreo metoda pri care sa iti dea de fiecare data 14 zile).

Atentie, metoda functioneaza o singura data. Daca mai incerci si dupa trecerea zilelor de testare premium, nu iti vor mai oferi altele.

2 răspunsuri:
| 1997onur a răspuns:

Nu nu știu nu am treba cu așa ceva tinder și alte rahaturi din astea.

| 1997onur a răspuns (pentru andreidmbm):

Pentru prima oară în viața mea am aflat asta și eu acum dacă nu-mi arătai tu asta nu știam ti-am spus frate cu adevărat sincer nu am avut asa ceva niciodată tinder sau ce este asta nici nu l-am descarcat nici nu o voi face vreodată nu suport așa aplicați nu am treba cu oamenii de acolo și asa oamenii.

| andreidmbm a răspuns (pentru 1997onur):

Si atunci, daca nu stii, de ce mai scrii? Ti se plictiseau degetele?!

Mircea, pentru a testa varianta Premium fara sa introduci datele vreunui card bancar, dupa ce ai intrat pe aplicatie, solicita stergerea contului. Inainte de aprobare, iti vor oferi intre 3 si 14 zile premium, ca sa nu renunti de tot la aplicatie. (zilele oferite sunt random, nu exista vreo metoda pri care sa iti dea de fiecare data 14 zile).

Atentie, metoda functioneaza o singura data. Daca mai incerci si dupa trecerea zilelor de testare premium, nu iti vor mai oferi altele.