Daca nu aveai timp, nu stateai pe net. Iar daca vrei sa progresezi, lucreaza tu, nu cauta sa iti faca netul temele, ca ramai la acelasi nivel si pierzi timpul degeaba. Mai bine iti faci temele la 3 materii care ti se par tie importante, dar sa fie teme lucrate de tine, decat sa faci la toate, de pe net.
Www.punemanapecarte.ro. Cea mai buna cale de a invata este sa-ti faci singur temele si in cel mai serios mod, daca nu vrei sa ramai la faza de lopatar pe santier iar salariul tau sa fie destinat pentru tigari Plugare si vodca de doi lei. Crede-ma ca daca acum ma vei injura pentru sfatul meu, peste 5 ani vei plange ca nu l-ai ascultat. Munceste acum pentru ca mai tarziu sa poti trai decent prin rezultatele invataturilor acumulate acum!
Mai bine ai exersa tu mai mult, cere sfatul unui coleg sa te ajute si sa-ti explice acolo unde nu intelegi.De ce sa lasi un robot sa gandeasca pentru tine, tu nu poti face asta? Iti limitezi putin timpul liber si te ocupi de scoala.Mai tarziu o sa-i fii recunoscator.by`
De ce draguta nu se mai poarta capul pe umeri nu se mai poarta sa gandesti o sa ti se imbacseasca creierul? nu nu cred exista asa ceva
Bine, dar in cazul meu, cum am pierdut 2 ani? Am fost plecata din tara si acolo nu am facut nimic din ce facem aici. As vrea sa pot mai mult, dar cum sa recuperez in 2 luni?! Nu inteleg nimic din ce se preda la scoala si nici nu va puteti imagina cat de stresata sunt. In fiecare zi imi termin temele pe la 10-11 noaptea.Si daca nu stiu ceva, la cine sa apelez?
Timpul meu liber? Se duce invatand pentru teze.
E foarta multa materie nefolositoare. Oricum o sa uitam toate lucrurile astea mai incolo.Uite...asa s-a dus copilaria mea. Nu mai ai timp nici sa clipesti.
LoveYou7784 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: