anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu cati dintre voi urmariti emisiunea Cireasa de pe tort, dar ce am vazut in seara asta m-a lasat paf, printre invitati a fost si dan bursuc, un rrom care se da seful lautarilor din Romania, ce m-a frapat la el au fost frazele de politete catre ceilalti invitati si cit se chinuia romanu sa se dea mare si tare, imi este scirba de asa specimene! domnule daca nu stiu tac dracului din gura si nu incerc sa ma dau Jhony cind pe mine ma cheama Ion, ce parere aveti despre asemenea specimene?

9 răspunsuri:
| Ana a răspuns:

Cui nu-i place, nu se uita, simpluwinking

| Andreea_5313 a răspuns:

Deci mie mi-a fost greata de emisiunea din seara asta.
De la el ma asteptam, e fraier, atata stie sa faca.
Ce m-a mirat in schimb a fost faptul ca Rodica Popescu Bitanescu si Sebastian Papaiani i-au cantat in struna.Totusi,ei sunt oameni respectati dupa parerea mea, deci chiar a fost scarbos.
Ce sa facem frate? Asta-i Romania.

| Geo14 a răspuns:

Hai sa-ti zic ceva
eu cred ca manelele ar trebui considerate fructe oprite. cel putin in care e vorba de bani, avere, putere...etc. cat despre bursuc asta! god! mi se pare penibil! adica stii ca 90% din populatia Romaniei nu asculta manele si sunt practic oripilati de genul asta muzical, si tu apari la emisiuni televizate, culmea si culinare printre oameni nu care nu ai dreptul sa sta la masa, adica sa fii tampit sa mananci si mainile lui Dan bursuc! de exemplu daca nu-mi place o emisiune si ma uit la el ca nu mai e nimic la tv, o comentez ca na... te lasa asa
astia pe care ii cheama âmpeanu Iulian
Singurel Ion
Singurelu Romică
Singurelul Maria
Sînpetru Petrache (o alta dovadă de inspiraţie totală)
Stafie Alexandru
Poalelungi Tăchiţă (oh My God )
Poşircaru Alexandru
doamne imi pare rau de ei!
daca numele lor sunt asa ma intreb cum sunt poreclele sau cum i-or striga la scoala profesorii!

fundita?

p. s [numele alea le'am gasit si eu pe un site]

| Anonim69 a răspuns:

Ohhhh gadrolling on the floor)))si eu m am uitatrolling on the floor)))
vaaaaaaaai doamne, cat de suparat era el ca nu avea paine pe masa.pai el ce sa mananceeeeee, nu i mai incap figurile in el, ca tare prost ebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Andreea, cei doi maestrii ai ecranului romanesc i-au tinut in struna de rusinea lui, au fost si unele remarci mai subtile din partea lor de care nu s-a prins mamelucu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

pui de rasisti ce sunte ti de mici sunte ti rasisti! rasistilor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti prost rau si asta e parerea mea despre tine, cel care ai initiat conversatia, macar de ai avea 10% din bunul simt pe care il are Dan Bursuc... e un om de nota 20, respectele mele pentru el!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dan bursuc si bun ul simt, ai vazut cind a specificat ca el nu doreste premiul iar cind era vorba de note spunea ca nu poate sa dea 10 deoarece este intr-o competitie pe care vrea sa o cistige, anonimule respectos care esti, ori suntem adevarati ori nu mai suntem?

| mihaelaaayyy a răspuns:

Nu privesc asa ca...