Sa stii ca de gelozie nu-l lecuiesti niciodata. E boala grea si eterna. Gandeste-te bine, daca calitatile lui merita sa suporti acest defect, atunci continua relatia. Daca nu, lasa-l cat mai repede. Sa stii ca gelozia e principala cauza de violnta conjugala si de crima in familie. Gandeste-te bine...
Ala sigur merita sa fie prietenul tau? Zii sa se maturizeze, apoi sa aiba o relatie... Cu toate ca, cine se seamana se aduna!
Fa in asa fel incat sa NU am dreptate cu ultima afirmatie.
Spor!
Poarta o discutie serioasa cu el. Explica-i cu tact, cu calm si cu dragoste ca increderea reciproca este temelia unei relatii de durata. Ajuta-l sa se schimbe, daca nu vrea, renunta la el ca sa nu-ti faca viata iad.
Nu mai sunt baieti pe lumea asta si mai inteligenti decat asta?
e pre gelos nu crezi si stii cum se spune un proverb ala care da vina ca inseala de fapt ala chiar inseala ceva de genu nu mai stiu ...am vazut multe cazuri nu il acuz acum stiam un proverb si mi-am amintit
nu stiu vb cu el ori gaseste alt baiat
vivi
In mod sigur este mai mult egoism si prostie, cand iubesti o persoana ai incredere in ea nu o hartuiesti si impui ce sa faca.Ar fi mai bine sa te gandesti daca te merita cu adevarat si daca tu esti dispusa sa mai faci atatea compromisuri, viata merita traita iar daca tu traiesti numai sa urmezi niste conditii inseamna ca nu ai vazut si alte laturi ale vietii, cred ca meriti mai mult, baieti sunt multi si care iubesc, priertenul tau exagereaza crezand ca daca este gelos iti da impresia ca te iubeste insa se inseala si el.Succes!