| DenqOO a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac. Increderea in mine este la pamant. Imi e frica sa mi-o mai iau in freza.
Faza e ca mi-o iau foarte des pentru foarte des o dau si in bara si nu stiu cum sa ies din acest cerc.
De multe ori ma gandesc ca ceva rau se va intampla si uneori ma panichez rau.
Uneori sunt foarte linistit si calm si lucrurile merg bine si cateodata mi-o iau si pentru lucuri ce le-am facut bine sau chiar mai bine decat se putea. Apare cate un coleric si isi varsa toti nervii si frustrarile pe mine.
Ceva ajutor?
Ce parere aveti? Voua vi se inampla astfel de lucuri?
In afara ideii de a merge la psiholog care incep sa o iau in considerare.

5 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Da, in afara de a merge la psiholog, recomand sa mergi si la un psihiatru, e posibil sa ai o anxietate de tratat, ca de aia te panichei rau si pui mereu raul inainte!

Du-te si vezi ce spune, tot medicul va zice daca e cazul de psiholog sau nu.
Nu invers, pentru ca multi psihologi nu recomanda medic in caz ca e nevoie, ca nu se prind ca e nevoie (nu au studiat medicina).

Asa ca acum sti ce ai de facut.

| gemeni6226 a răspuns:

Am obtinut foarte multe in viata prin efort propriu si totusi m i se intampla sa-mi fie frica de ce va urma asta pentru ca nu am in viata iubire de foarte mult timp nu am pe cineva care sa ma sprijine.Atunci ma rog la Dzeu sa mi lumineze calea si mereu reusesc sa trec peste.

| DenqOO explică (pentru gemeni6226):

Si la mine, cred ca si faptul ca nu am o iubita poate imi lipseste aceea energie, veselie, bucurie a iubirii. Cred ca stii la ce ma refer. Si poate si asa nu as mai pune accetul pe toate prostiile.

| gemeni6226 a răspuns (pentru DenqOO):

In mod sigur asta ajuta cel mai mult.Trebuie sa ochesti una si sa fii foarte de treaba cu ea piate asta ajuta eu nu am pe nimeni pentru ca barbatii la varsta mea vor doar aventura si nu au rabdare sa te descopere sa umble cu tine o vreme pana se naste dragistea vor totul si imediat ori eu nu vreau nimic fara sentimente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă la serviciu este un mediu toxic, reangajează-te în altă parte sau chiar reprofilează-te. Știu că sună aproape imposibil să te reprofilezi, dar întreabă-te dacă poți trăi așa toată viața. Nu trebuie să fii sacul de box al unora, ești ființă umană, ai și tu sentimente.
Poți să le spui că nu este ok ce fac, să iei atitudine.