Nu am avut astfel de stari, eu nu ma lupt nici cu mine, nici cu viata.
Iubire nu primesti de-a moca, trebuie sa fii capabila de a-ti face treaba ta de jumatate de cuplu. Altfel nu se ataseaza de tine decat bolnavii. Iar ca sa fii capabila sa fii jumatatea cuiva, ar trebui sa fii suficient de buna pentru tine insati, mai intai.
Ceva rau faci daca esti defecta, de altfel nu-i pasa nimanui, iar tu esti singura care va suferi.
Pentru majoritatea depresiilor si anxietatilor, raspunsul este: angajeaza-te! La munca apar alte traume si frustrari, dar te transforma intr-o persoana functionala, chiar puternica.
La noi psihologul din cauza educației rudimentare este un PARIA!
Psiholog = ești Nebun!
Ne mai trebuie vreo 50 ani de evoluție! Minim!
Nu te obliga nimeni sa îți pese de gura lumii
Și nici nu îți apare o eticheta în frunte dacă ai mers la psiholog, este o informație personala și nu este o obligație sa împărți informația asta cu cineva
Mie Nu îmi pasa! Dar din păcate la 80 % din romani contează " gura lumii " și nu doar când vine vorba de mers la psiholog și în alte aspecte ale vieții *( stare materiala, vacante, masina, cariera... )!
Normal ca NU spui dar ferească sfântul sa te vadă cineva din întâmplare ca ai ieșit dintr-un cabinet de psihologie ca în 30 minute AFLA TOT ORASU'
Bravo boss! Tu ești singurul român realist
Merci mon cher!
Vei găsi omul potrivit la timpul potrivit! Nu vezi fete care sar de gatul primului venit și apoi sunt bătute, umilite sau puse la prostituție sau videochat sa facă bani pentru " Iubitzel "?
Cuta și selectează CU GRIJA persoana care sa stea cu tine! Contează CALITATEA! NU cantitatea!
Este imposibil sa nu găsești ceva un hobby : muzica, arta!
Este păcat fata de Dumnezeu sa te gândești la prostii *( sinucidere )! Nici de slujba în biserica nu vei avea parte și te îngroapă cu 2 rugăciuni în margine de cimitir!
Cauta ajutor specializat ca NU ESTE rușine! Avem noi romanii din prosta educație mentalitatea ca ESTI NEBUN dacă mergi la un psiholog!