| mary a întrebat:

Nu stiu ce se intampla cu mine de vreo 3 ani incoace. pur si simplu nu pot sa ma mai accept pe mine insumi datorita infatisarii mele.nu mai suport sa ma privesc in nici o fotografie... unele persoane ma intreaba de ce nu am fotografii cu mine iar eu gasesc de fiecare data un alt motiv decat acesta.cand trec pe langa un grup de persoane imi vine sa intru in pamant. pentru ca stiu ca in urma mea ei susotesc si rad de mine. oamenii de astazi nu se uita in sufletul tau si te eticheteza doar dupa infatisarea fizica! va rog sa nu radeti.

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Pacat ----- Nu toti suntem la fel, Ai vazut filmul Cocosatul de la Notre Dame? Daca l-ai vazut atunci vei intelege perfect, Frumusetea omului vine din interior Nu exteriorul conteaza, Nu lucrurile de suprafata, De acea este complet gresita atitudinea ta, O inteleg dar nu sunt de acord cu ea, Iar cei care se uita numai dupa frumusete s-ar putea sa ramana singuri deoarece eu nu am vazut femei frumoase si nici femei urite, Eu am vazut numai femei, Ti-ar fi placut sa fi cea mai frumoasa din lume? Sti ca cele mai nefericite femei sunt cele frumoase? Asa cun le consideri tu, Ca atare; Nu-l mania pe dumnezeu, Eu sunt sigur ca tu esti o persoana placuta indiferent de ce sex esti si nu ai de ce sa-ti faci probleme Fi sigura ca va veni soare si pe strada ta Daca esti fata Te pup si ai incredere in tine Pa

2 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

Mary si eu am avut aceeasi problema ca si tine din cauza fizicului, nu imi placea deloc. Lucrul asta a tinut cam vreo 2 ani. Ma uram pe mine insumi, si nu acceptam pe nimeni. Doar prietenei mele puteam sa ii spun tot ce am pe suflet, pentru ca nimeni nu ma intelegea. Ei ma vedeau perfect normala si chiar ca arat bine. Si dupa astia 2 ani am inceput sa vad lucrurile altefl, sa ma apreciez pe mine insumi, pentru ca sunt o persoana ca oricare alta si in loc sa sufar ca nu imi place mie cum arat, de ce sa nu profit de lucrurile frumoase pe care mi le ofera viata? SI abia acum imi dau seama ca toate lucrurile astea au fost doar in mintea mea, doar eu ma vedeam astfel. Daca ai incredere in tine si cei din jur te vor privi altfel, ei te vad exact cum te vezi tu pe tine. Nu are rost sa fii atat de dura cu tine, esti sanatoasa, esti frumoasa in interior si sunt sigura ca si fizicul iti este frumos. Toti suntem diferiti. Hai zambeste si nu te mai gandi la lucrul asta, caci viata e prea scurta ca sa ne-o irosim gandindu-ne cum ne-ar place sa aratam, mai bine ne bucuram cum aratam in realitate si de cum ne-a lasat Dumnezeu.
Numai bine si sa ai grija de tine! Apreciaza-te! Iubeste-te!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestiile astea ar trebui sa te faca mai puternica. nu mai pune la suflet toate rautatile. oricum astea se intorc impotriva lor. fii puternica. dovedeste-le ca esti mai buna decat ei. invata sa ajungi un om mare big grin