Nu stiu ce se intampla cu mine. Este pentru prima oara cand simt ca sunt indragostita cu adevarat, insa este pentru prima oara cand ma comport foarte ciudat cu el. Sunt foarte timida cand intalnesc persoane noi dar cu el nu a fost asa, pur si simplu vorbeam ca si cum ne cunosteam de-o viata intreaga. De multe ori ma comport al naibii de ciudat, si abia a doua zi realizez asta. Spre exemplu vreau sa il intreb ceva si il tin in suspans, pentru ca apoi sa nu mai continui conversatia cu el deoarece am impresia ca imi raspunde sec. Si nu stiu cum am taria sa nu-i mai raspund, cand el imi trimite mesaje " hai spune-mi / ma ce faci de nu mai raspunzi? " Obisnuiam sa vorbim 2-3 saptamani incontinuu, ca apoi unul dintre noi sa se indeparteze. Timp de cateva saptamani, nu ne mai spuneam nimic insa de fiecare data el se intorcea la mine. Chiar daca treceau saptamani bune, uneori chiar luni, aparea mesajul ala " ce mai faci? " sau " dormi? " exact cand eu incepusem sa ma obisnuiesc cu ideea ca el nu mai face parte din viata mea. Si da, pentru prima oara, ma comportam foarte ciudat, mai ales cand eram f2f. Ne intalneam intamplator in oras si el ma intreba " ce faci? ", eu ii raspundeam " am nervi, tu ce faci? " apoi ma intreba " de ce ai nervi? " la care eu " de b " apoi plecam ...Chestii copilaresti de ale mele. O data ne-am intalnit din nou intamplator in oras. M-am dus sa beau apa, el era acolo si cum nu avea de gand sa bea apa, l-am dat la o parte ca sa ma spal pe maini apoi l-am stropit cu apa ( pentru ca imi era foooooarte drag de el ) apoi am plecat, iar peste aproximativ 30 de minute ne-am intalnit din nou, iar din mers mi-a dat un pumn prietenesc peste umar apoi a inceput sa rada. Niciodata nu mi-a spus ca simte ceva pentru mine dar am simtit eu ceva. Uneori ii spuneam " speri sa-ti gasesti o persoana pe placul tau, pentru ca meriti " iar el imi spunea " probabil am gasit-o insa sunt secretos si nu imi place sa ma afisez in public ". Iar dupa foarte mult timp ne-am intalnit doar noi singuri f2f in care mi-a aratat ca simte ceva pentru mine, insa a fost prea tarziu, pentru ca exact in ziua aceea in care ne-am sarutat si ne-am tinut in brate incontinuu eu am plecat din Romania. Si de multe ori cred ca de aceea nu a vrut sa se apropieze de mine foarte mult pentru ca stia ca plec. De ce ma comport atat de urat cu el? Eu tin la el foarte foarte mult si chiar nu imi explic. Am vrut sa ma descarc pentru ca acum sunt departe de el si de toti Multumesc!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.142.198.51) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro