anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce se intampla cu mine.In ultimul timp am pus 4 intrebari datorita sentimentelor pe care le am pentru un baiat si mai mereu sunt trista.De ce dintr-o fata vesela mereu m-am transformat intr-o emonela? Sunt mereu trista, imbracata in negru, parul pe fata, si nu vreau asta. Vreau sa revin la normal.straight face

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se intampla asta pentru ca te-ai lasat prada depresiei, am vazut ca asculti numai muzica trista, asta contribuie mult la starea ta.Si eu ascult muzica trista daca imi este greu, dar o fac cu un scop, ma face sa plang si reusesc sa ma descarc de tot ce-i rau, iar apoi ascult muzica vesela, de zbenguiala.Aranjeaza-te si iesi cu fetele in oras, urgent!

5 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Mai lipseste lama tongue laughing...Glumeam laughing
Sa stii ca nu merita sa-ti f**i viata pentru un baiat happy O sa vezi ca o sa vina altul la rand si poate o sa suferi din nou si din nou pana o sa gasesti persoana potrivita...chiar daca ai impresia ca lumea ta se termina aici, cad o sa treci peste asta o sa zici ca ai fost prostuta ca ai suferit atat...si chestia cu negru si alea alea mai lasa'le...adica si eu ma imbrac aproape tot timpul in negru dar ma imbrac pentru ca imi place si pentru ca asa ma simt eu bine nu pentru ca as fi suparata(din contra poate cateodata is exagerat de vesela straight face )...asa ca mergi la dulap, ia'ti hainele tale cu care te simti bine, parul nu are voie sa stea in ochi(poate sa-ti strice vederea laughing ), suna o prietena si iesiti la un suc...cine stie poate dai nas in nas cu un baiat dragut smug

| juniper a răspuns:

Este doar un baiat, nu merita sa-ti arunci viata pentru el, gandeste-te cat de bine era inainte sa-l intalnesti, gandeste-te la lucrurile bune si momentele fericite pe care le-ai intalnit, la familia ta.

| Cryssy a răspuns:

Hey...frumoaso....Viata e frumoasa. si nu trebuie sa fii trista din cauza unui baiat....in niciun caz. Fii puternica. Viata merge inainte.

| spyceygirl a răspuns:

Te inteleg perfect.aseara pana sa ma culc.am zis sa pun capat.sentimentelor pentru el. m-am tot gansit.si am zis ca de azi sa nu ma maigandesc la el.si asa a si fost.incepand de dimineata mi-am invatat lectiile, am fost la scoala, acum stau pe TPU, mai tarziu ma uit la o telenovela si dupa ma culc.imi ocup timpul mereu cu ceva, si cand vreau sa ma gandesc la el spun "NU, AJUNGE, SUFAR PREA MULT, NU MERITA, SAU BA MERITA K NA.IL IUBESC, DA' NU CA ARE PRIETENA"ma incurajez intr-una si imi zic in gand mereu sa il uit...inchid subiectul cand vine vorba de el.(in mintea mea), acum incerc sa imi distrag atentia invatand...si uitandu-ma la un alt baiat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ah! Am crezut ca ai si rezolvat problema! La naiba! Stii ce? Cand privesc in urma, perioadele astea le vad ca fiind minunate! Dar cand le traiesti, simti ca te sufoci! E bine sa te concentrezi pe alte lucruri, desi gandul o sa-ti alunece spre el fara sa vrei! Gandeste-te ce-ti place sa faci...sau fa-ti rost de niste acuarele, panza sau hartie de desen si pune acolo sentimentele pe care le ai, coboara-le din suflet pe hartie! Scrie, daca vrei! Exteriorizeaza intr-un fel! Vrei sa facem schimb? Sau...nu, mai bine lasa asa!
Monica