Dneee ! Chiar te rog frumos ca sa nu te superi pe mine dar... in primul si in primul rand tu esti fata, ea este fata! Esti lesbi? Ce naiba ma? In al doilea si in al doilea rand ea este ruda cu tine! Deci eu iti sugerez ca tu sa o uiti definitiv si sa porti o relatie cu ea doar ca intre verisoare. ea deja iti este ceva : " verisoara " si nu poti schimba asta si inca mai mult : " fata " dar daca esti " lesbi " problema ta! Dar nu cu rude. Si mai ales sa fie de acelasi " sex " cu tine. Mie mi se pare chiar foarte absurd. Eu chiar iti sugerez ca sa uiti definitiv de ea si sa porti o relatie numai si numai ca intre " verisoare " atat si doar atat! Si o vei ajuta daca iti vei face un iubit cat mai curand. Ca sa nu afle " saracul " ca tu esti pe invers si-ti plac fetele! Dar ti-am spus daca iti plac fete asta inseamna ca esti pe invers si ca esti " lesbi " dar nu si cu " rude " fata mea! Sper ca te-am ajutat ! Paaa-paaa!
Sunt baiat. inca sunt in tratative cu iubirea mea. ne am desp si inc s o recuceresc