Pai te-a blocat "efectiv"... gata, nu ii stim motivele, doar el le stie. Da-l incolo, nu merita sa iti bati capul.
Da dar interesant, ca inainte imi apărea bara aia de jos, nu puteam sa ii accesez profilul, acum pot fara probleme! In momentul asta nu mai vad bara. O fi vreo minune de "unblock"? Mira'm'as!
In mod normal la un "block" pe Facebook nu ar trebui sa poti sa ii vezi profilul sau sa ii scrii. Merge sa ii scrii? Poate si-a refacut setarile contului astfel incat sa nu ii mai trimita mesaje oricine numai.
Dar daca te-a blocat... eu nu inteleg de ce tot te stresezi atat? E clar ca nu a vrut sa mai aiba legatura cu tine. De ce tot stai sa te uiti la el?
Mie imi apare la profilul lui optiunea "add friend" si "message". Nu de alta, dar ma miră.
Pai atunci asta este. Te-a scos de la ignore si de la prieteni.
Nu este nimic de mirat aici, este un om, la fel ca toti ceilalti. Astfel de lucruri se intampla.
Odata ce imi iau block PE FACEBOOK, automat ma si sterge de la prieteni. Dacă îmi da unblock, si vrea sa fim prieteni din nou trebuie sa imi dea request. Blockul numai pe mess ii alta poveste. Dar multumesc de raspuns!
Pai da... si ce legatura are faptul ca ai mentionat procesul prin care cineva poate sa iti dea din nou request de prietenie pe FACEBOOK (ca doar trebuie sa il scriem cu majuscule sa iasa in evidenta, nu? ), cu tot ce am vorbit pana acum?
Cum am spus, el are optiunea sa aleaga cine poate sa ii dea mesaj si cine nu, cine poate sa ii vada profilul si cine nu, prietenii, prietenii prietenilor ș.a., poate si de asta nu poti sa mai vezi bara de jos, ai conversatia cu el, ceea ce este si normal, ca poti sa vezi mesajele vorbite, dar nu poti sa ii mai scrii.
Deci ca raspuns FINAL, te-a scos de la ignore daca poti sa ii vezi profilul.
Zi faina in continuare.
Unu'?
Si cum ramane cu camuflajul?
Eram copchil de liceu mă, înainte de camuflaj
Probabil s-o fi plictisit la un moment dat, s-a uitat prin arhiva, a dat de tine (ti-o fi vazut si profilul imbunatatit) o fi reevaluat discutia, si-o fi zis ca n-ar fi fost asa mare motiv de suparare, si a dat unblock. Sau a suferit vreo despartire, si-a amintit de trecut (ca asa fac astia proaspat despartiti) ti-a mai analizat profilul, si a dat unblock