La director ai fost? Nu înțeleg pentru ce să înveți kickbox? Tu crezi că dacă "îi vei da o lecție" crezi că va fi mai bine? Nu, chiar s-ar putea să ai tu probleme mai mari, nu el pentru că dacă îl vei bate aşa rău, el poate să meargă la spital şi să scoată certificat medico-legal să te gândeşti la asta înainte să ajungi la aşa ceva. Din păcate, doar treaba cu directorul ar fi singura opțiune sigură, dacă pe dirigă nu o interesează, eu unul nu înțeleg cum ea încă mai profesează dacă nu se ocupă de elevi, acum na depinde şi cum predă.
Ziceam să învăț kick boxing pentru stima mea de sine. În plus, dacă ar știi și ăla că fac kick boxing și aș țipa odată la el să mă lase în pace, altfel ar înțelege că nu trebuie să se pună cu mine. Și sunt conștient de faptul că dacă știu să lupt nu trebuie să mă duc să îl bat. Legat de spusul la directoare, degeaba că tot nu s-ar potoli. Spre exemplu, se uita într-o zi insistent la mine și i-am zis că poate vrea bătaie și îmi spune că, ce bătaie că poate mă înghesuie într-un colț și îmi cară pumni și pe lângă a mai spus că după nu as mai veni cu diriginta, ci direct cu poliția. Ăsta efectiv nu are frică de nimic.
Emilia19 întreabă: