Fa o boacana si intra la parnaie. O sa ai cel putin 5 colegi de celula, sa-i stresezi zilnic
Cine ştie, cunoaşte...
Deh, palomita bianca, dupa cativa ani de institut militar, numai de colegi de camera nu mai simt eu nevoia
Palomita bianca din imagine reprezintă puritatea mea, albastrul e culoarea mea preferată, iar geop reprezintă numele mele. Sincer. nici eu nu îmi mai doresc colegi. Până acum numai nenorociţi de colegi am avut peste tot, unii mereu invidioşi pe notele mele în şcoală şi alţii până anul trecut pe salariul meu mare.
Stii, e grav ca un baiat mai in varsta de 20 de ani sa stea inca la ma/sa... mai sugi tza*tz*a, sau ce e cu tine?
Deci pleaca drequ' de langa ma/ta, esti om mare! Vrei s-o si ft-i, sau sa-ti aleaga ea viitoarea nevasta?
Daca iti place sa socializezi, du-te in armata. O sa ai 30 de pinguini racani, cu care sa te bati de musca si de pusca zilnic.
Daca n-ai oo de armata, du-te naibii intr-o garsoniera, numai a ta, intr-un bloc de nefamilisti. Acolo e socializarea la maxim
Limbajul tău nu-mi prea place. Invită-mă la tine dacă tot dai sfaturi bune şi de urmat.
Vrei sa vi la un gratar si o bere? Cu placere...
Stai sa o intreb pe nevasta-mea daca ne lasa. Nope!
Asta e, eu o pierd pe nevastă-ta Treacă de la mine, ţi-o las ţie.
Multumesc!
o sa se intelaga amandoi de minune, unu dintre ei vrea sa se insoare cu un camion, chici care?
Salut! Cere-mi add la lazarescu_constantin. discutam acolo! Fii optimist ca tot raul este spre bine!
Mulțumesc mult, dar am găsit o liniște temporară și o împăcare cu ideea. Cred că nepăsarea este secretul. Rolul de pește care se zbate pe uscat pare mai mult o autovictimizare, care tot mie îmi face rău. Nu vreau să mai insist cu asta. Mulţumesc mult pentru tot.
Salut daca ai nevoie de ceva sau vreo problema. add lovelace.proud@yahoo.com