anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu daca am ales categoria care trebuie dar sper sa fi ales cum trebuie big grin.Am o problema cu timiditatea,aproape de fiecare data cand incerc sa vorbesc cu o persoana noua ma emotionez si dupa minute in sir imi prind curaj sa ii adresez un cuvant sau cu o fata, incep sa ma inrosesc si nu am curajul de a vorbi.Ma puteti ajuta? happy

1 răspuns:
| RainmakerX a răspuns:

Helo. ^-^

Totul tine de tine man...
Vezi tu, si eu sunt timid dar nu asa ca tine.

In primul rand incearca sa te familiarizezi cu anumite persoane si dupa sa te obisnuiesti cu grupurile mai mari de persoane.

Incearca sa fii putin prefacut chiar daca ti se pare greu.
Atunci cand vorbesti cu o persoana noua... incearca sa faci niste complimente random chiar daca nu crezi lucrurile pe care le spui. O sa vezi ca o sa-ti fie mai usor dupa sa vorbesti cu acele persoane.

Incearca sa fii atent la detalii... De exemplu daca o fata isi aranjeaza parul si observi atunci o faci sa se simta foarte bine.

La fel si cu baietii. Daca are o camasa faina, daca vezi ca a fost la sala si ca se vad diferente... nu ezita sa faci mici complimente.

Chiar daca pentru tine acele lucruri sunt 0, niste nimicuri... Pentru acele persoane chiar inseamna ceva intrucat ele si-au dat silinta.

Pastreaza contactul vizual... pentru inceput incearca sa faci asta cu baietii daca nu poti din prima si cu fetele.

Atunci cand vorbesti cu fetele sa nu lasi capul in pamant ca si cum te-ar "ustura" ochii daca te-ai uita la ele.

Uita-te la ochi, buze si asculta ce au de zis.
Stiu ca ti se pare ciudata faza cu acele complimente random dar incearca... o sa vezi ca este mai usor asa.

Iti dau un exemplu. Eu nu imi sufeream un coleg si nici el nu era "fanul meu " ca sa zicem asa.
Am observat ca se ducea la sala asa ca l-am intrebat, unde faci? Cat faci?
Si i-am spus ca se vad multe diferente.
Si stii ceva?
De atunci am vorbit putin mai mult si chiar mi-a luat partea intr-o mica disputa. Doar incearca sa ai mai multa incredere in tine! Totul tine de tine!
Succes!