| Thecurious a întrebat:

Nu stiu daca am mai pus aceasta intrebare.
Ce uneste membrii unei natiuni?
Ce uneste un cantaret, care nu stie diferenta dintre greutate si masa unui corp si un fizician, care nu stie sa cante la niciun instrument, insa ambii au fost nascuti in aceeasi tara?

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tu faci niste greseli de gandire,acel om are o meserie,in timpul liber poate asculta muzica,desi are ce vb cu un cantaret si invers,ce uneste o natiune, omul este o primata care a evoluat in grupuri mici de asta la sat e lumea mai unita sau minoritatile, sunt uniti in anumite chesti care i afecteaza pe toti gen revolutie, demonstrati, idei etc

| Teffan a răspuns:

Suntem uniti prin rasa si, implicit, prin cultura.
Granitele fiecarui stat sunt iluzorii iar nationalismul/patriotismul este ilogic.
Granitele adevarate sunt acele granite naturale in care s-a nascut, a crescut, s-a dezvoltat si si-a format identitatea culturala, fiecare rasa in parte.Identitatea mea este europeana iar granitele naturale sunt repezentate de continentul european. Ma identitic cu orice european, din orice tara.(inclusiv un european din Africa sau Australia).
Nu ma identific cu un nativ african sau cu un nativ asiatic si nu am nimic in comun cu acestia.

| J0B0MAT a răspuns:

Poveştile.
Poveştile unesc oamenii.