Va multumesc tuturor foarte mult. Desi nu am dat prea mare importanta acestui concurs, acum imi dau seama ca ma bucur mai mult decat ma asteptam de faptul ca voi m-ati ales pe mine. Promit sa raman in continuare user constiincios pe TPU. Felicit pe toti nominalizatii si pe colegenele mele castigatoare. Invit pe toata lumea la o mai mare responsabilitate in comentarii si raspunsuri si ne doresc tuturor zile fara probleme si sanatate cat cuprinde.
Felicitari tuturor participantilor. Felicitari in special Brigaela! Imi pare rau pentru ca multi care meritau nu au fost nominalizati. Ar fi fost un concurs mai frumos si cu ei.
Felicitari tuturor.Sunt niste persoane care chiar merita respectul nostru.Jos palaria
Ma intreb cine o fi pe locul 4?
Desi am sustinut un alt candidat, e bun si rezultatul asta. Bravo colegii! Felicitari pentru. meritele aduse din partea comunitatii.
Felicitari Brigaela! Este categoric meritul tau. Este meritul tau ca pui ce ai tu mai bun in raspunsurile tale. Este meritul lipsei stereotipiei din raspunsurile tale, este meritul tau de a nu vota stupid pe ceilalti ca sa fii tu cea mai iubita. Felicitari Psiholoaga si tie Bro si tuturor (si sunt multi si greu de nominalizat) celor care faceti ceva util pentru a ajuta oamenii!
Felicitari fetelor castigatoare. Mii de felicitari! Va dorim sa ne mai ajutati in continuare, multi si multi ani!
FELICIARI fetelorrr... Femeia conduce!
Felicitari inca o data si numai bine tuturor