| No a întrebat:

Nu stiu daca e din cauza ca invat destul de bine sau ca sunt la locul meu si nu vorbesc prea mult, dar doi baieti tot ma injura si isi bat joc de mine din a 5-a. Acum sunt a 8-a. Pur si simplu m-am saturat sa ma injure ZILNIC. Eu nu-i bag in seama si sunt tacuta, nu le raspund chiar deloc. Sunt genul mai timida chatterbox.

A doua problema : eu am avut prietene bune ( dar cu un an sau doi mai mari ) si pentru ca au plecat la liceu nu le mai pot vedea. In scoala nu mi-au prea ramas cine stie ce prieteni buni si nu prea am ce face in pauze. Ma simt singura si intr-un fel ciudat diferita... nu sunt ca si ceilalti. sunt mai. altfel straight face

Help >.

1 răspuns:
| Urzi23 a răspuns:

Nu este obligatoriu sa ai prieteni/ne din clasa ta. Pauza =10 min nu inteleg o chestie tabara pe tine ca primitivii si te iau la ocarit? Daca este asa o rezolvi simplu ii spui dirigintei si gata, mai ai nici un an de stat cu ei si termini.Nu inteleg de ce trebuie sa te simti tu ciudat cind ciudatii sunt ei. Pune tu mina la carte si nu te incaiera cu ei/ele in fond si la urma urmei daca injura ce sa le faci "unde nimic nu este nici Dumnezeu nu are ce lua " Poti schimba clasa daca tu crezi ca mai rau nu se poate si gata.Parerea mea vorbesti cu diriga dar fara menajamente ca astazi pierzi, miine pierzi apoi o sa pierzi increderea in tine si este cel mai rau. Dumnezeu a lasat minte si in capul tau deci pune mintea la treaba si gaseste rezolvarea nu te macina in tine ca nu este bine.