Imi pare rau nu asta era intrebarea ce sa fac sa nu fiu urmarita.Intrebarea era ce placere pot avea acei oameni oamenii in a ma urmari.
Eu pe Facebook numai pe baiatul meu il urmaresc ca s-ar simti naspa sa o aiba pe mine ca mama ca prietena pe Facebook.Dar totusi am curiozitatea sa stiu, mai ales cand nu e in tara ce mai face.
Pai eu de exemplu nu pot urmări o persoană dacă nu îmi place de ea, uneori unii aleg sa vă urmărească din "umbra" sau o fac fiindcă nu le-ați acceptat cererea de prietenie. Pe Facebook este mai mult un simbol de a fi urmărit în realitate nu aduce nici un benefiu decât putina "pseudo-faima" daca numărul este foarte mare. Pe tik tok in schimb daca ai 1000 de următori poți face live pe tik tok,deci acolo ajuta oarecum sa ai următori. Unele persoane se cred cool daca sunt urmărite de foarte multi următori, generația snowflakes mai bine zis care în ea uneori se regăsesc culmea și oameni în toată firea. Văd ce postați atâta tot, sunt interesați ce postați dumneavoastră pe cont atâta tot. Eu am setat sa nu îmi fie postările publice nu mă ajută cu nimic că mitrica mă urmărește, dar unii se simt ei ok că au multi următori. Unora le face plăcere probabil ce postați, va considera o persoana interesanta
Probabil i-a atras ceva din contul tău, dar asta nu înseamnă neapărat ca ar trebui sa ți dea like uri. Dacă te deranjează ai putea sa i scoți.
Urmaritorii mei sunt 98 la suta barbati si cred ca inteleg acum eu de ce ca sunt vaduva -si da eu nu prea sunt interesata de ei, sincer, ok dar ce beneficiu au ei din asta? eu nu imi doresc popularitate stiu care e treaba pe tik tok sunt foarte ok asa cum sunt.Deci nu la mine ma refer.Ma refer la Ei ca ce beneficiu au ca ma urmaresc caci dupa parerea mea zero.
Am crezut ca vor sa vada cand ma marit sa vina la nunta))))de altfel ai dreptate am citit undeva ca barbatii nu sunt deloc firi complicate si aleg mereu cea mai simpla varianta despre orice ar fi vorba.
Sunt doar niste simpli următori atata tot. In viața singurul urmăritor care chiar contează e cel cu care va iubiți, restul sunt ca-n ca-n.
Numai ca eu nu am asa ceva de 12 ani. Daca nu vrei sa ma supar pe tine mai bine nu-mi raspunde ca sunt foarte sensibila la acest lucru.
Ce sa zic eu doamna scumpă că mi-o murit mama de covid fix de Crăciun,și am o anxietate care te rupe când ieși afară,am noroc că sunt un om foarte puternic,cu greu îi fac fata. Nici eu nu am iubita deși aș vrea sa am,asta e,viața merge înainte cu bune și cu rele,trebuie sa învatati să fiți puternica, eu nu mai am pe nimeni absolut alături și duc o lupta de titan cu depresia și anxietatea, nimeni nu mă întreabă cum sunt, cum mă simt, daca eram plin de bani toți mă căutau
Sincere condoleante! e de-a dreptul sfisietor ceea ce zici.Pentru mine nu-ti fa griji ca sunt puternica si cu mult simt al umorului in schimb ca mama simt ca sunt sfisiata de durerea ta. Daca oricind crezi ca ai nevoie sa vorbesti cu cineva in particular care sa te inteleaga o sa-ti dau numarul in privat.
Va mulțumesc mulțumesc, ce doamna drăguță Sa știți că acolo am fost eu botezat în locul unde trăiți dumneavoastră, acolo sa născut și tatăl meu
Sunteți o femeie minunata, sper sa va găsiți liniștea sufletească și să vă găsiți fericirea că o meritați in deplin