| Ionela78 a întrebat:

Nu stiu de ce, dar ma simt nu stiu abandonata, parasita, singura, ca si cul as s intr-un cerc intunecat singura iar pe langa el este lumina, dar nu pot iesi, sau ceva de genul. ce pot face?

Răspuns Câştigător
| Lylia a răspuns:

Trebuie sa stai de vorba foarte mult cu persoanele dragi tie. Suna pe cineva sau vorbeste pe mess, dar nu despre singuratate. Vorbeste cu oricine poti, orice: despre intamplari amuzante, lucruri haioase, uita-te pe internet la lucruri amuzante (cauta pe youtube ceva gen ''cele mai tari faze din Romania", sau "bebelusi haiosi"). Nu trebuie sa te mai gandesti la faptul ca esti singura sau parasita. Asculta asta: http://www.youtube.com/watch?v=BZ7MmOwSU58 (nu stiu daca pentru tine inseamna ceva, dar pentru mine are efect). Sper sa te fi ajutat!

2 răspunsuri:
| Gini a răspuns:

Hey!
Sa iesi cu mine la un sunc. laughing
Pai parasit nu este nimeni, numai daca vrea acea persoana, iti poti face prieteni noi care te asculta, razi cu ele etc. daca prieteni pe care ii ai cum nu te pot scoate din faza asta. Cauta sa iti schimbi viata, alti prieteni, alta garderoba, plimbari in parc si asa mai departe.
Gandeste ca viata este frumoasa si merita traita...
Acum nu stiu cat te-a ajutat raspunsul meu, dar sper sa te fi ajutat.
Pa, pa.

| Ionela78 explică:

Va multumesc mult amandurora! mi-ati fost de mare folos! am sa votez raspunsurile iar numai uul este castigator! dar considerati ca amandoi ati castigathappy