| LolaKissTheGirl a întrebat:

Nu stiu de ce unii cer funde la fiecare raspuns?
Dati-mi un motiv si acela care ma impresioneaza primeste funda!

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Ei se uita la cei mari in puncte ca au mii de funde, si spera ca vor ajunge experti sau userul anului sau alte din-astea laughing Considera ca vor fi mai respectati, mai bine vazuti in ochii altora, mai importanti, mai destepti, daca sunt experti TPU. Au fost la un moment dat intrebari de gen "Cat mai am pana ajung expert TPU?" rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

6 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Pentru a primi funda trebuie sa raspundeam corect, cu semne de punctuatie si sa multumim si ceilalti utilizatori ai site-ului TPU.

Nu pot sa neg, dar si eu mai cer cate o fundita, dar nu la fiecare raspuns.Mai mult raspund din placere.
Fundita pe care o luam, pe care o vrem de aduce 100 de puncte in plus, si suntem declarati castigatori la acele intrebari.

Sper ca te-am lamurit.

Bafta multa, si acum nu-ti cer fundita, daca vrei sa-mi dai, da-mi.

Puphappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca s-au inscris aici pentru a face colectie de funde, nu pentru a ajuta oamenii cu un sfat bun.

| Silvia a răspuns:

Da' oare de ce unii se laudă că oferă fundiţa la fiecare întrebare pe care o pun? E logic. Unii vor să aibă cât mai multe funtiţe[de ce oare, habar n-am raised eyebrows ], iar alţii spun că dau fundiţa ca să strângă cât mai multe răspunsuri.

| AlerimxD a răspuns:

Unii cer funde pentru că răspund doar pentru a fi răsplătiţi, nu pentru a ajuta pe cineva. Ei cred că dacă şi-au sacrificat 2 minute sau chiar mai puţin din timpul lor merită o fundă. Şi mai este şi această idee de a creşte, de a fi cât mai cunoscut, în top 100 poate.
Xoxo.

| mgtow a răspuns:

Vor sa aiba funde, atunci cand alt utilizator sa il vada sa zica ia uite e un expert sau sa devina Expert TPU.

| Nicoleta a răspuns:

Eu nu am cerut niciodata funda.
Poate ca is prea disperati sa acumuleze cat mai multe.
De obicei cei care cer fundita la fiecare raspuns, atrag atentia si primesc "stupid".