Mi-e si frica sa intreb: te referi la Dumnezeu-utilizatorul TPU?
Sper ca da...incearca sa-i dai un mesaj pe privat.
Daca te referi la celalalt...incearca un pahar cu lapte cald inainte de culcare...sau un ceai de tei...
@furni.Nu, nu neaparat a ateilor. E doar o parere a mea... un sfat prietenesc. Bag seama ca Dora are destul simt al umorului ca sa nu se simta jignita de raspunsul meu.In fond, linistea sufleteasca poate fi indusa de linistea trupeasca oferita de micile mele "remedii".
Ca sa te linistesti, dumnezeu de aici nu iti iarta pacatele, eventual te impinge sa faci altele
Dumnezeu exista in sufletul fiecaruia...este acolo de cind ne nastem... e o alta problema ca tu nu gasesti drumul catre adincul sufletului tau unde el se afla.Cine e ateu sau nu gaseste aceasta comunicare are probleme in a gasi calea catre adincul propriului suflet de a deschide acea poarta a propriului suflet unde se afla :credinta, dragostea, iertarea si tot restul sentimentelor profunde si nobile. A vorbi cu Dumnezeu inseamna a te deschide tie insuti, a recunoaste si a accepta profunzimea sentimentelor sufletului tau, daca doresti iertare in primul rind tu trebuie sa te ierti, daca doresti iubire tu trebuie sa iubesti din suflet... mai multe lamuriri pot sa-ti dau daca imi trimiti mesaj, cu cea mai mare placere o sa vb cu tine si cu oricine pe aceasta tema.
Nu inteleg ce vrajeala e in a gasi drumul catre propriul suflet...iertare numai daca e cazul nu numai atit am scris dar nu aveti rabdare sa cititi ceva in profunzime... daca nu aveti rabdare nici cale nu veti avea...tot ce tine de sufket necesita multa rabdare... Dumnezeu nu functioneaza ca un telefon puiblic bagi cartela si t-i se implineste dorinta...
Si ceea ce am scris nu am scris pentru punctaj si nici pentru fundita; ceea ce am scris; am scris din convingerea adinca a sufletului meu si din dorinta de a ajuta... dar daca si asta e un pacat =nu pe mine ma caracterizeaza ce ma comentati ci oglinda sufletului fiecaruia. O spun fara urme de sentimente negative ci multa convingere si pace launtrica.
Furni-am scris Dorei sa-mi scrie mesaj sa-mi dau id-ul sa vorbim pe mess=nu pot impartasi in 10 minute experienta a 47 de ani...
Buna
Sti de fapt eu cred ca u de cate ori ii te adresesi vorbesti cu el fara sa iti dai seama... iar daca astepti un raspuns sa stii ca nu vine cand te astepti u. vine cand nici macar nu iti dai seama si nu itlegei dc se intampla lururile asa dar de fapt nimic dar apsolut nimic nu e intamplator in viata... stai linistita el te aude... si totul are un scop
Daca vrei, poti sa vorbesti cu oricine, orice ar fi.Ca e o persoana, o persoana din ''eter''. Important e sa vorbesti si cu altii despre ce vrei sa discuti cu
"D-zeu''. Adevarul e ca e foarte greu sa crezi ca te aude...
Nu stiu daca ai citit, dar eu sint fost calugar dat afara din munastire, ca aduceam noaptea gagici acolo si ii corupeam si pe ceilalti frati. Deci maicu staret m-a dat afara, dar eu tot om cu har sint si pot sa-ti facilitez legatura cu Domnu. Spune-mi la urechea bleaga mesajul si i-l transmit
anonim_4396 întreabă: