anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu la cine sa ma adresez.asaca cer orce sfat care il socotiti corect. De la inceput am fost 4 prietene foarte bune care ne distram impreuna insa stiam toate ca exista doar o prietena adevarata si eu doream ca sa fiu doar cu una din ele si am inceput sa-i acord foarte multa atentie... o evedentiam caci mi-am dorit mereu asa o prietena.cu timpul m-am indepartat de celelalte 2 prietene. Totul era asa cum am vrut in plus stateam in banca cu ea.Insa intr-o zi si-a gasit alta prietena cu care ii era la fel de interesant si a inceput sa ma uite, am stiut ca asa si va fi dar nu stiam ce sa fac...acum in prezent ea la fel sta cu mine in banca insa no simt alaturi. la fiecare lectie sau in timpul repauzului vorbeste cu ea (foarte mult), a uitat de toti la fel cum eram si eu. am inteles cum sa fii lepadata de prietena. stau si pling caci nu stiu cum so intorc si nu stiu daca trebuie.insa ea ma cuprinde nu-mi zice nimic si iarasi n-o pot uita. tin la ea foarte mult. incerc so uit ca cea mai buna prietena. nu i-am aratat lacrimile si suferintele mele mai ales cind am vazut o scrisoare intre ele. Acum ramin singura caci n-am cu cine sa ma distrez si incerc sa ma impreetenesc din nou cu acele fete.nu stiu intr-adevar ce sa fac.Eu sint o persoana care isi alege doar o prietena pe multi ani si am aleso pe ea, de asta sufer. N-am vorbit cu nimeni despre aceasta si vreau sa ascult niste sfaturi dar cel mai important vrau sa stiu daca trebu sa ma lupt s-o intorc sau aceasta nu este o prietena adevarata?

Răspuns Câştigător
| 100SweetSmile4you a răspuns:

O prietena adevarata iti este alaturi orice s-ar intampla, iti da sfaturi, iti ofera atentie...
Si tu ai procedat gresit... Te sfatuiesc ca de acum inainte sa le oferi atentie tuturor fetelor, nu numai catorva prietene.In acest fel dai dovada de bunatate si iubire pentru cei din jur.Acum ca stii si tu cum este sa fii marginalizata, presupun ca ai inteles starea pe care o aveau celelalte fete cand voi 4 (apoi doar 2) erati mereu impreuna, TOTUL era numai intre voi, iar ele nici macar nu erau bagate in seama.Desigur ca vei avea si o prietena de care sa te simti cea mai atasata, sa ii spui toate secretele, s. a. m. d, dar asta nu inseamna ca toata atentiata sa fie centralizata doar pe ea.
Lumea nu se rezuma doar la o singura fata, chiar daca ai tinut foarte mult la ea! Sigur vei gasi alta prietena de suflet care sa te trateze ca atare! happy

0 răspunsuri: