Încearcă ceaiul verde sau negru. Poți să-ți cumperi de la farmacie complex de vitamina B, deoarece B-urile ajută la funcționarea creierului.
Un animal doarme când îi este somn, nu-i așa? Și apoi funcționează fără energizante, nu-i așa?
Redbul, incearca sa bei de asta, de ala micut, dar prima data ia ceva un snakes, stiu si eu o gogoasa, un corn, adica sa il bei mincind ceva usor.
O sa te simti bine.Redbul contine jumate din cantitatea de cofeina a unei cafele.Deci aceiasi cantitate de rebul si cafea, redbul contine la jumate cofeina.
Multi tot bat din gura aiurea ca nu-i bun ca e daunator, dar habar nu au cei bautura asta.
Informeaza-te si o sa vezi ca am dreptate.Bautorii de cafea, la fel spun, redbul e daunator dar vorbesc total aiurea, fara sa aiba habar ca baga in el doza dubla de cofeina comparativ cu cei care abeau redbul.
Redbul mai contine si Taurine, un aminoacid esential pentru organism, care este folosit in general de creier si alte organe mari si importante.
Nu se cunosc multe despre acest aminoacid taurine, dar ce se stie e doar de bine, unia au spus ca pe linga efectul pozitiv cel are asupra unor organe, fara de care nu se poate, ma refer taurine asta trebuie neaparat, exista in organism chiar de oamenii nu stiu, ar mai reduce si din cofeina, ar neutraliza zic unia care au cercetat si o parte din cofeina.
Oamenii vorbesc, redbul se vinde oamenii il consuma, deci eu zic ca este bun.
Nu trebuie sa bei mai mult de 1 pe zi de ala micut.Te va ajuta.Eu cand am baut prima data tremuram, mai ales de beam asa dimineata fara sa maninc nimic, eu dim nu maninc nimic niciodata.
Dar la fel ma apuca tremuratu si de la cafea, tin sa zic, nu-s bautor de cafea, deci organismul nu este invatat cu cofeina, de acolo si acel tremurat.
Dar in timp organismul se obisunuieste si cum am spus decat sa bei o cafea, e mai bun un redbul.
Daca o sa te faca sa te simti mai bine? sigur o sa te simti mai bine, pentru ca are acea chestie ce am zis taurine, creierul foloseste asa ceva, cai dai tu sau ca nu-i dai, iei el de unde poate, din mincare.
Bine nu trebuie sa bei zilnic, nici eu nu beau, asa cinteodata cand ma simt mai somnoros.
Mai contiee si vitamine B12, asta este bine, is oameni care iau cutii intregi de vitamine, acolo nu sare nimeni in sus sa spuna car fi daunatoare dar redbul este daunator sa vezi si tu cei cu oamenii astia.
Fara vitamina B12 organismul nu poate functiona, luam vitamina din produse de natura animala, din mincare.
Tu poti incerca si vezi cum o sa te simti.Cafeaua nu te ajuta pentru ca ea are doara cofeina, aia agita, te agita doar, de acolo si ideea ca nu mai dormi, povesti daca esti praf de obosit dormi si 5 cafele
Cam asta e diferenta dintre cafea si redbul.Eu prefer redbul. Dintre toate energinzantele astea, Redbul este cel mai bun, ca orice, dar mai ales ca si gust, restul is cam oribile multe din ele, altele cum este Monster f dulce, nu-mi place.
Am incercat multe, dar nici unu nu se compara cu Redbul.