| natalia_5717 a întrebat:

Nu sunt de mult timp pe TPU si as vrea sa ma integrez si eu in grupul vostru de prieteni.Sunt o persoana sociabila si imi place sa imi fac prieteni noihappy

Răspuns Câştigător
| andreea_8479 a răspuns:

Buna melina! eu sunt andreea.incantatawinkingne bucaram ca ne ai ales sa iti fim prietenihappysper sa t ajutam cand ai nevoiewinking...:*:*

33 răspunsuri:
| andi a răspuns:

Bine ai venit! eu andi radu tu?

| dyanna a răspuns:

Bine ai venit printre noi. din cate am observat din intrebarile si raspunsurile tale esti o fata draguta, cu bun simt si (asa cum ai spus si tu) sociabila=> te vei integra destul de usorwinking. ne bucuram sa te avem printre noi. join us and have fun!

| Parintele a răspuns:

Velcom...sunt no god... Un sfat, ai grija ca p-aici sunt pocaiti sectanti care vor sa te converteasca.:*

Răspuns utilizator avertizat
| Parintele a răspuns:

O sa vezi singura...winking

| tukhey23 a răspuns:

Bine ai venit, printre noi melina. App emanuel incantat. Sper sa te distrezi, sa te simti bine printre noi... Si cu timpul sper, sa nu te mai intregrezi si sa te consideri prietena noastra happy

| borsec a răspuns:

Salut Melina! bine ai venit.

| moonY a răspuns:

Bine ai venit in familia noastra.si da..ai grija de tine

| alexa a răspuns:

Buna melinawinking
bine ai venit... sper sa. ti placa pe aici si sa ramai mult timpbig grin

| crookedsight a răspuns:

Grouuup huuuug big grin

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Bine ai venit! Sper sa te integrezi ok, si sa te simti bine in compania noastra, care sa te stimuleze sa dai cat mai multe raspunsuri folositoare comunitatii! PsihoSex

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Bine ai venit.happySuntem bucurosi ca a mai intrat un membru in familia noastra.happylove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Welcome Melida.

| remus a răspuns:

bine ai venit, eu sint remus, intergrare cit mai grabnica si cu folos, sper sa ne impartasesti si noua din cunostintele tale, te rog acepta prietenia mea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Oana, de emotii ma mai incurc si eu in taste.

| Parintele a răspuns:

Ingineru' si brigada lui sunt niste pocaiti ipocriti care se pupa in... unul pe celalalt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun venit happy si sper sa ramai mai mult timp decat cei care doar ne viziteaza fac valva si pleaca happy

Daca o sa stai mai mult pe site o sa iti dai seama singura de toate chitibusurile happy si vei intelege mai bine glumele pe care le-au facut colegii mei (fratii mei) big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine ai venit.Desigur.Eu sunt Alin.Incantat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aloha!

| borsec a răspuns:

Da asa e Melina, s-au creat niste tabere aici... o sa vezi si singura acest lucru.

| Raluca_7548 a răspuns:

Hello melina:*.

| Raluca_7548 a răspuns:

Hello melina:*.

| alexam a răspuns:

Salut! Spor la concurs! Pe aici se da un real concurs la intrebari si raspunsuri, ba prea serioase si grave, ba prea amuzante sau in deradere. Sa speram ca iti vei gasi raspunsurile dorite, si vei ajuta si tu la randu-ti. Stiu deja cum e No God, dar e a devarat ca exista si habotnici ( persoane mult prea religioase, sau de cine stie ce credinte ) pe aici...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Să ne trăiești că ne trebuiești.
Fă-te comodă, ești în familie.
Pa, pa.

| want2bMajestic a răspuns:

Doamneeee...no godrolling on the floorrolling on the floor ai aiurit...

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Daca intelegi ce inseamna o comunitate online, cu siguranta nu te va speria nimic. "Rautacismele" anumitor grupulete nu merita luate in serios. Tu esti binevenita sa iti aduci aportul la dezvoltarea site-ului, sa te distrezi, sa-ti faci cunostinte noi, si... poate chiar ca acumulezi cate ceva. Nu e cu nimic mai rau ca-n viata. Bafta!