Societatea,În general,sprijină copiii sa meargă la școală.
E alegerea lor si a părinților ce urmăresc. Ei invata ce CRED ca le este de folos. Tine de credința fiecăruia. Poti stii, da nu poti fi sigur. Ramane sa te convingi de ce si cum este.
Cat despre compania americană Youtube, da, pot spune că si pe mine ma deranjează vlogurile despre anumite teme abordate de oricine, de oameni fără studii sau calificare în domeniu. Iti dau un exemplu: top 10 medicamente periculoase. E usor sa iei informații de pe net si sa faci un video despre asta. Pana la urma, publicul nu este interesat de alte detalii farmaco legate de medicatie dar astea nu inseamna ca oricine ar putea informa abordând un asemenea subiect simplu dar de importanta majora. Pe oameni, din pacate, nu ii intereseaza nici macar sursele de unde culeg informațiile.
Acum 24 minute | RAY explică (pentru Darkmagic):
"atunci imi exprim libertatea de exprimare de a fi impotriva la asa ceva sau poate am asteptari prea mari"
Da, libertatea ta de exprimare iti permite asta.
Cum am mai spus, pe ea, pe "libertatea de exprimare" o doare-n cot daca ce se vehiculeaza prin viu grai, prin scris sau prin restul mijloacelor de comunicare este adevarat sau fals!
Fiecare are dreptul sa creada si sa faca ce vrea, oricum omul e o fiinta limitata si nu tot ceea ce credem noi este si adevarat, oricine se inseala.
Omule daca ai cancer si citesti o carte cum sa nu faci chimo si radio, crezi ca e ceva bun?
Yupii dee!
"Intrebarea" e dumnezeiasca, pusa de un ins care e campion in utilizarea link-urilor de YouTube, Softpedia, Wikipedia, Etc...pedia!
E TPU PLIN de YouTuburile tale!
Libertatea pe care o tot clamezi, inseamna si ce nu ne convine, user ray.
Libertatea (de orice fel!) timisoreanule, inseamna ca eu sa fiu de acord ca tu nu esti de acord cu mine.
Sau nu ceva de genul asta ati invatat in orasul revolutiei?
Daca nu realizezi asta, habar n-ai ce e libertatea.
Si pentru stiinta ta, sistemul american de invatamant (care e cu un secol peste cel romanesc!) NU inseamna YouTube, si in general, NU inseamna internet.
Te tine sapca sa numeri de cate ori am scris pe acest TPU "CA NU SE INVATA DE PE INTERNET!"?
Ca cine face asta e...idiot si atat?
Acum ai ajuns la concluzia ca YouTube pute, a?
Magnifica intrebare...
"Triviala", cum ar zice un cunoscut de-al tau.
Acum 37 minute | RAY explică (pentru Darkmagic):
"Omule libertatea /democratia inseamna sa dovedesti ceea ce afirmi cu dovezi"
WTF?
User ray, te duci tu putin si urmezi Stiinte politice sau macar un curs de Drept, (Sisteme de Drept Constitutional, Facultatea de Drept, anul I), vezi acolo CE inseamna "libertatea/democratia" de care ai pomenit, apoi mai comentezi, ok?
Deocamdata esti INEXISTENT pentru acesti termeni.
Mi-am dat seama ca TPU e un site periculos, orice user cu studii Politice sau de Drept, isi poate pierde viata daca citeste "raspunsul" tau de mai sus.
Moare de ras...
E clar, tu HABAR N-AI ce presupune "libertatea", "democratia" sau "libertatea de exprimare".
Niciunul dintre cei trei termeni NU E CU "DOVEZI" SI "DOVEDIT" doctore in Drept Ray!
Mintea ta poate sa inteleaga asta, sau iti place sa te faci cacao cu lapte?
Mai mult, "libertatea de exprimare" presupune inclusiv emiterea de informatii/convingeri/situatii neadevarate, fictionale, inventate din varii motive si puncte de vedere.
Pe ea, pe "libertatea de exprimare" o doare-n cot daca ce se vehiculeaza prin viu grai, prin scris sau prin restul mijloacelor de comunicare este adevarat sau fals!
Stiu, iti e nasol, dar asta este!
Te duci mai faci o facultate, inveti cate ceva si despre Relativismul Cultural, si cu ocazia asta poate pui intrebari mai bune in acest domeniu.
Ce intelege asta prin "Libertate" si "Democratie"...
Mi-e rau!
Mai mult, "libertatea de exprimare" presupune inclusiv emiterea de informatii/convingeri/situatii neadevarate, fictionale, inventate din varii motive si puncte de vedere.
atunci imi exprim libertatea de exprimare de a fi impotriva la asa ceva sau poate am asteptari prea mari
https://biblioteca.regielive.ro/......31817.html
Mda,cred ca poti sa afirmi ce vrei.La fel si ceilalti, sunt liberi sa ignore afirmatia chiar daca-i stupida sau nu, depinde de ei.De multe ori trebuie sa suporti si consecintele pentru afirmatiile pe care le faci, chiar corecte fiind.
" ce rost mai are scoala daca acel copil vede pe Youtube opusul a ceea ce invata? "
Asta bună!
La fel de plin e si TPU!
Cine-l mai stie pe pustiul asta: https://www.tpu.ro/utilizator/acgiai
?