Inseamna ca nu-ti place sa aflii lucruri noi!
Ba da.
Dar intrebarea ta e ambigua.
Prin acele,, lucruri,, la ce te referi mai exact?
La tot!
La tot?
Big bang-gaze si materie imprastiata-gazele s-au adunat si au format stele -pe langa stele s-au adunat planete gazoase sau planete pietroase-fierul s-a depozitat in interiorul planetei si a format nucleul - suprafata s-a racit si a fost bombardata de comete care au adus apa -datorita vulcanilor ce eliminau gaze s-au adunat hidrogenul si oxigenul si a plouat timp de sute de mii de ani, fapt ce a dus la restul apei de pe glob, s-a dezvoltat viata, s-au schimbat vreo 10 generatii fiecare fiind distrusa de un vulcan,un asteroid sau o era glaciara, am ajuns la oameni care au evoluat datorita incalzirii planetei, am migrat, am invatat cum sa manipulam elementele naturale, ne-am dezvoltat si am ajuns in ziua de astazi..the end
...cam asta ar fi raspunsul bazat pe formularea intrebarii tale.
Poate totusi vrei sa fi mai explicit.
Deci,eu voiam sa intelegeti din intrebarea mea altceva, sa va ganditi voi la un lucru, nu conteaza ce si sa incepeti sa va ganditi:ba asta din ce o fost facut, daca o fost facut din aia cealalta din ce o fost facuta
Pai daca spuneai asa din prima nu era mai usor?
Maybe
Nu e tema la romana, am terminat scoala.La orrice, nu conteaza.Chiar nu sunteti curiosi cum au aparut si de unde?
Formularea ta este cel putin incorecta.Intrebi daca sintem curiosi sa aflam ceva, apoi ceri sa argumentam.Ce sa argumentam:daca sintem curiosi?
Gandeste-te la un lucru pe care vrei sa-l stii sau sa afli mai multe despre el
Modul in care pui problema, este ca si cind ai fi atotstiutor sau ai detine raspunsul la orice intrebare.Atunci,raspunde la urmatoartea intrebare:Sintem trecatori pe pamint, exceptind nasterea si moartea fizica, spune: care este scopul "vizitei" noastre pe pamint?
Da nu-s! Hello! Ma gandesc ca scopul "vizitei" noastre pe pamant ii sa suferim, sa fim fericiti, sa ne inmultim si sa murim lasand in urma noastra copii care vor face acelasi lucru.[parerea mea]
De exempu:Esti curios cum a aparut internelul, sau de ce florile se usca si iar infloresc[doar exemple]:d
Bineinteles ca sunt curios, sunt curios daca mai exista viata altundeva, sunt curios cum va fi viata in viitor, cum voi fi eu etc.
Toti suntem curiosi de astea si vrem sa aflam cat mai multe dar nu avem informatiile necesare si poate nici corecte
Intr-un fel ti-ai raspuns singur la intrebare (mai putin partea cu argumentatul)
Ii ok si asa, voiam numai sa vad
TheVampireDiari3s întreabă: