nony
| nony a întrebat:

Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine (G. J. G. Marquez)

Dragostea schimba pozitiv sau negativ personalitatea omului?

Răspuns Câştigător
| yuli10 a răspuns:

Pot sa citez si eu: Ce e dragostea? Nevoia de a iesi din tine insuti. - Charles Baudelaire
sau pot sa o citez pe mama, a carei opinie m-a frapat cu ceva timp in urma cand mi-a zis "dragostea e ca un praz, n-are niciun gust dar nici rau nu-ti face"
fiecare va avea o opinie diferita.
Dragoste "in cel mai pur sens" asa cum ai numit-o tu, nu o sa gasesti niciodata si mi-as pune banii pe asta. asa ca putem sa lasam la o parte fantasmagoria asta si sa fim putin realisti. indragostitul intr-adevar o sa fie pozitiv schimbat pentru ca atata dragoste din suflet lasa prea putin loc pentru rautate si o sa fie mai bun, mai afectuos, mai visator happy
dar pe de o parte, odata cu dragostea vine pasiunea, si pasiunea conduce la gelozie si la paranoie. ceea ce as cataloga o transformare negativa.
cred ca deja se stie ca in tot si-n toate eu cred ca exista si bunul si raul, caci altfel eram inca in paradis nemuritori.

30 răspunsuri:
| johanna a răspuns:

Depinde de persoanehappydaca esti cu cineva si esti tot timpu cu el/ea si uiti de prietenii tai numai p el/ea o vezi clar k te poate schimba si in negativ dar am mai zis depinde de persoanehappy,,, daca iubesti cu adevarat nu uiti si de ceilalti care tiau fost alaturi cand ai avut nevoie,,, deci te poate schimba atat in pozitiv cat si in negativhappy:p