| Florentina9210 a întrebat:

"Nu tot ce pierdem este o pierdere "

eu consider ca de cele mai multe ori poate fi mai mult o lectie ca sa stii ce sa eviti pe viitor, voi ce credeti?

18 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu e adevarat doar in sensul privirii dintr-un alt unghi al situatiei in cauza. Poti pur si simplu sa gasesti altceva care sa te ajute in alt plan pentru ca ai deodata mai mult timp / bani / intelepciune, etc.
Cand se intampla ceva care iti afecteaza homeostazia ai sansa de a atinge excelenta daca privesti intamplarea ca pe o provocare, ca pe o oportunitate.
Ceva trebuie să moară pentru ca altceva să îi ia locul. Si sa nu uitam ca:
"O lupta-i viata,/ Deci te lupta,/ Cu dragoste de ea, cu dor / Traiesc acei ce vor sa lupte,/ Iar cei fricosi se plang si mor./ De-i vezi murind sa-i lasi sa moara,/ Caci asta e destinul lor "

| RAY a răspuns:

Si eu cred la fel flory

| Florentina9210 explică (pentru RAY):

Multumesc Ray.

| RAY a răspuns (pentru Florentina9210):

Npc

| Drimmero a răspuns:

Absolut d-acord/

Răspuns utilizator avertizat
| Divy a răspuns:

Corect dar de ce ești nemulțumit de asta?

| Florentina9210 explică (pentru Divy):

Nu sunt. Sunt doar norocoasa ca am deschis ochii la timp.

| Divy a răspuns (pentru Florentina9210):

Înseamnă că eu încă îi am închiși laughing sincer vorbind tu ești diferită de mine, tu îți asumi riscuri pe când eu nu prea îmi asum de aceea cred că eu sunt nemulțumit de o pierdere și tu te consideri norocoasă.

Daca nu risti, nu castigi!

Ști că nici tu nu riști în toate nu?

Depinde, daca merita riscul.

Eu zic de faptul că toți avem temeri dar sunt diferite

| Mussette a răspuns:

Ce pierzi consider ca este o pierdere si uneori se resimte multa vreme. Dar pe de alta parte este o lectie de viata, doar sa invatam ce trebuie din ea. happy

| NoFeelings a răspuns:

Foarte mare dreptate, am aceeasi parere.