| Angelindeed a întrebat:

Nu trebuie sa fii puțin bolnav mintal sa vrei sa faci parte din armata? De ce ai alege de buna voie calea asta?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde in ce tara te aflii, in Rusia un militar castiga 1000€ pe luna, daca e de rang inalt face bani grei cu mult peste 5k - au toate dotarile necesare si facilitati, americanii la fel. Pt o tara cu hoti si lucruri care merg pe dos nu renteaza armata

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu. 2. Ca să îți aperi țara.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

În 24.02. 2022 la mine în oraș, telefoanele de la Centrul Militar au sunat tot timpul, multe sute au cerut să se angajeze voluntari. Ai dreptate, ca să fii patriot azi, trebuie să fii așa cum zici. Dar spre salvarea ta, mai sunt destui. Eu sunt printre ei.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In conditiile in care pustani de 20 de ani castigau acum 4 ani pe la 3000 de lei net, si frecau menta 90% din timp, nu vad care ar fi problema.
E un job serios, util.
Nu stiu cati soldati de-ai nostri ar fi buni si la lupta, dar cat timp nu suntem implicati intr-un razboi, e o ocupatie cu multe beneficii.
Pentru misiunile in Irak, Afganistan si altele, se duceau doar cei ce voiau, iar recompensele erau foarte mari.

| J0B0MAT a răspuns:

Da, dacă vrei să faci parte din armata unei țări ca Rusia care are o istorie de agresor.
Nu, dacă vrei să faci parte din armata oricărei țări care nu e un agresor, invadatori, ci doar se apară.
În primul caz ai alege pentru că ești bolnav mintal, iar în al doilea pentru că ești patriot, curajos și meriți tot respectul.

| Nirvanaaa a răspuns:

Unii chiar își doresc. Și nu, nu sunt bolnavi mintal, mai ales ca dau și teste psihologice ca sa intre in armata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, frate. Eu cred ca profilul unei persoane care vrea sa faca parte din armata e cel al unui om altruist, curajos, careia ii plac provocarile, adrenalina si are o doza mare de putere de sacrificiu. Asta cine se inroleaza de buna voie in armata, nu obligat.

| Angelindeed explică (pentru anonim_4396):

De ce nu te înrolezi?

| oglindasultanului a răspuns (pentru anonim_4396):

De obicei sunt, nebuni "exclusi" care strang multa ura in ei, si cauta mereu "razboi" in orice fleac, iar asta e doar un mod de a deveni importanti.
Dar desigur ca mai sunt si unii, crescuti in familii importante care vad razboiul cu altfel de ochi.

Întrebări similare