| Haterock_2271 a întrebat:

Nu v-ati plictisit sa se ia toata lumea de voi? Ori va respectati stilul ori ca imbracati normal... una din doua.Nu ati prefera sa fiti lasati in pace?
Voi ce legi ati introduce pentru ca rockerii sa fie lasati in pace? Ce ati face pentru a schimba mentalitatea oamenilor fata de voi rockerii?

Răspuns Câştigător
| SquirtleBaby a răspuns:

Unul din lucrurile nebune pe care l-as introduce ar fi interzicerea cocalarilor la concertele de rockeri si implicit vinderea bieletelor catre acestia. Apoi as introduce o lege prin care cei care pot si stiu ca se apropie un concert sa puna bani pentru a lua bilete (precum cheta comuna)

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

In caz ca nu ai observat micuta retardata lumea nu are nimic cu rockerii ...in schimb are ceva cu handicapatele ca tine!

| Lace a răspuns:

Ti-ai schimbat contul,ca sa te tot plangi ca nu te respectam? Respectul,draga mea se castiga! Nu am vrut sa ma iau de tine,am vrut sa iti dau niste sfaturi,oamenii isi pot croi singuri drumul, au dreptul sa faca orice dar absolut orice din viata lor, tu de ce ai fi impotriva?

| bobbytronic a răspuns:

(Ceea ce urmeaza sa spun nu face niciun fel de referire la manele pentru ca nu consider aceasta insiruire de sunete un gen muzical.)
Cred ca problema este ca majoritatea oamenilor se simt complexati de faptul ca acest gen muzical (rock) este la fel de ascultat cum era si acum 50 de ani. Exceptand muzica simfonica, in care toate genurile isi au radanile, muzica rock a avut cel mai mare impact asupra populatiei.
Este destul de greu sa schimbi mentalitatea unei mase de oameni privind un anumit subiect. Ca sa le schimbi mentalitatea, ei ar trebui sa simta ce simte un rocker atunci cand asculta Stairway To Heaven, sau Thunderstruck. Atata timp cat ei privesc piesele astea asa cum rockerii privesc muzica house, mentalitatea nu se va schimba niciodata.
Anyway, cand vine vorba de arta, niciodata parerile nu vor fi 100% aceleasi. Intervine subiectivitatea. Te-as intreba pe tine, de ce ai ales ca nick "Haterock"?

| LiquidFlesh a răspuns:

Tu nu te-ai plictisit sa te faci de c*c*t?

Unul din lucrurile nebune pe care l'as introduce ar fi interzicerea cocalarilor la concertele de rockeri si implicit vinderea bieletelor catre acestia. Apoi as introduce o lege prin care cei care pot si stiu ca ce apropie concert sa buna bani pentru a lua bilete

L-as face ar fi*