Ma plictisesc in vacanta si sincer as vrea putina scoala. Vreau sa fie frig.
Imi de dor de scoala, de colegi, prieteni, chiar si profi... dar nu si de invatat, fizica, istoria aia oribila, note, ascultat sau teste :-&
Buna!
Ma mai plictisesc dar tot nu vreau la scoala...nu vreau iar lucrari, ascultari, teze si 6-7 ore petrecute la scoala.
bye
Doamne. ce ai patit?! Mie imi este scarba sa merg la scoala mai ales ca de la anul o sa fiu in a 12-a... bine ca mai am un 1 an si scap, ca dupa aceea sa poate sa faca Ambramburica tot ce vrea cu voi... experimente etc Ce rau sunt
Si nici de colegi nu imi este dor... apai de profesori...
Nu credeam ca o sa spun asta: DA mi-e dor de al nostru lagar de concentrare Auschwitz... mi-e dor de colegi... mi-e dor de profesori...si parca si de admosfera de tensiune a lucrarilor, testelor, tezelor...pff...cred ca am innebunit
Frate si eu abia astept sa inceapa! Nu e vb ca ma dau in vant dupa sc, da mi'e dor de colegi
Doamneee, n-am crezut ca voi vedea o asemenea intrebare pe TPU, unde nivelul mediu de IQ pare sa fie 70-80. Da' carti n-ai? Daca n-ai, citeste on-line. Dar, de fapt, cred ca am gresit. Tu cred ca vrei doar idei de de distractii.
Mie dor de colegi, de distractia de la ore, de tot amuzamentul si glumele bune si proaste. nici decum sa-mi fie dor de profi, teste, teze, teme, si hello am vreo 14 materii, acum intr-a 6 ea
Nu imi este dor de cursuri, dar imi e dor de nebuniile ce le faceam cu colegii. Oricum abia astept sa imi revad colegii, avand in vedere ca e ultimul an de liceu, trebuie sa profitam la maxim! Si la sfarsit sa ne luam bacu` .
Eu as vrea sa nu mai fie scoala ca este insuportabila, mai bine prieteni, distractii, petrecerii si alea alea
Mie imi este dor atat de colegi cat si de scoala mea:X
chair daca nu-i deloc usor unde invat e mai bine ca in vacanta
O`frate stiu ca acum e Decembrie`si-au trecut luni de cand ai lasat intrebarea asta`dar`, Cum poti sa spui ca iti e dor de scoala?`Poate`te`ai plictisit asa putin da daca ai prieteni langa tine`...`Nu`te my plictisesti`eu de abia astept sa vina iar vara`. Imi place si iarna da e plictisitor`:-
Daaaa imi este foarte dor de scoala mai ales de nebunele si nebunii mei de acolo abia astept am trecut abia aX-a si pana acum niciodata n-am asteptat asa de mult scoala ca acum...la inceput m-am bucurat ca e vacanta dar a inceput sa-mi fie ffffff doOor mai e o luna si parca e un an, chiar si de uni profi mi dor dar doar de uni atat si de diriga putin abia astept, vacanta placuta tuturor v-am pupat :*:*>
Amegadaisuki întreabă:
MadaAwwr întreabă: