| Roza21 a întrebat:

Nu va enerveaza lumea care pune intrebari care nu au nicio legatura cu categoria Dragoste si Sex?

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Mă enervează în general toți cei care nu respectă categoriile.
Cei care o fac artistic, încă mai sunt scuzabili și chiar simpatici uneori, însă cei care o fac din prostie și/sau încăpățânare și merg pe principiu "scuzați categoria, dar e cea mai vizitată" (ceea ce e absolut irelevant, când vrei răspunsuri specializate și de calitate) mi se par respingători. Mi-e milă de ei, că din propria prostie se aleg doar cu mistouri și insulte. Și apoi tot ei vin să se plângă că cei de pe TPU sunt răi, că s-au luat de ei...
Eh, cu câtă plăcere folosesc butonul "Raportează" pe ei! Dacă ar ști...

| beki13 a răspuns:

Cum sa nu

| Ana94 a răspuns:

Mă enervează puţin dar asta e.Probabil că adminii le trimit notificări prin mail că au greşit categoria.Ei îşi postează întrebările la "Dragoste şi Sex" deoarece ei merg pe ideea că este cea mai populată categorie şi că astfel vor primi mai multe răspunsuri la întrebările lor.

| TRANSVERSAL a răspuns:

Ce.sa.facem?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea asta ar trebui sa o pui la categoria Dragoste si Sex! Iar intrebarile retorice se pun...retoric! pe mine nu ma enerveaza, oriunde as gasi o intrebare pentru ca imi da ocazia sa raspund direct, fara sa ma mai duc la acea categorie! desigur, cateogoriile trebuiesc respectate, dar tinand cont ca sunt multi adolescenti pe acest site, trebuie sa'i si toleram si sa'i indrumam, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma deranjeaza ca nu se respecta in general categoriile; asta este romanul, nu ai cum sa il educi.Numai bine.