Ba da, dar daca ai boomerang poti sa te uiti acolo , eu nu am, dar ma uit cateodata pe internet, sunt multe alte desene vechi
Ba da eu cu desenele astea am copilarit, ma multumesc ca momentan mai da tom si jerry
Ba da.Adevaru e ca erau niste desene foarte frumoase inainte pe Cartoon.Bine,si acum sunt dar nu se compara. E ca lumea daca prinzi Boomerang, acolo le mai da pe cele vechi.
Ba da. Mi se par nostime si dragute spre deosebire de cele care se difuzeaza acum pe Cartoon Network sau Disney Channel.Numai pe Boomerang le gasesti dar din pacate sunt in limba engleza.
Ba da, sigur, familia flinsstone, familia getson.erau minunate, chiar erau pentru copii, intotdeauna invatai ceva din ele, o invatatura, mai ales la familia flinsstone cu rautaciosul dar firavul fred
Daca vrei sa le vezi, uita-te pe Boomerang, da toate desenele vechi de pe CN. E in grila la Digi.Cablu Digital si la UPC Digital.
Da imi e asa dor dar le gasesc pe toate desi in engleza pe bumerang daca nu ai le poti gasi pe net...ma bucur de copilarie...
Ba da alea erau desene astea noi nuprea ii distreaza pe copii mai micuti...eu inca ma uit la tom si jerry is tari(astept funda daca nu te superi...)
Stati linistiti ca o sa le mai redea pana la urma, oricum avem toata viata sa le revedem
Uh.Imi e foarte dor de ele.Imi placeau mult.Mai ales familia Flinsone.Sii imi placea Tom si Jerry... Bugs Bunny.mai multedin pacate acum sunt numai tampenii.
raul_9253 întreabă:
Lary_Lary_Habby_ întreabă:
mODIN întreabă: