| LaviniuA a întrebat:

Nu va inerveaza cand se schimba vremea si nu stii cu ce sa te invelesti noaptea?
Adica eu azi-noapte inghetam cu o patura pe mine. Cand ma inveleam cu pilota transpiram.
Ce grea e viata sad

Cum treceti peste aceste momente grele in viata?

11 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Eu de fiecare data stau cu pilota pe pat. Fie iarna sau vara. Cand imi este prea cald, o dau la o parte si dorm dezvelit. Cand imi este putin rece, dorm cu ea in brate (in felul asta mentin caldura spre interior si racoare spre exterior), iar cand imi e frig de tot, ma infofolesc in ea.

| LaviniuA explică (pentru StoicAnalysis):

Mmmda dormi cu o pilota in brate deci straight face da buna ideea oricum.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru LaviniuA):

Si mie mi se parea ciudat la inceput cand ma gandeam, de ce unii oameni au in instinct sa doarma cu ceva in brate. Singurul lucru logic care m-a scos din negura asta, e ca in mod normal temperaturile corporale la om sunt diferite. Pe spate si la extremitati ( maini, cap si picioare ) de obicei temperatura e mai scazuta, iar la centru(piept si abdomen) este mai ridicata. Si mi se pare logic ca tu sa-ti pastrezi aceste temperaturi facand asta.

| LaviniuA explică (pentru StoicAnalysis):

Corect temp difera. O sa tin cont sa acopar corespunzator partile mai reci. Verific cu un termometru inainte bineinteles laughing

| StoicAnalysis a răspuns (pentru LaviniuA):

Nu trebuie sa iti bati capul cu asta. Creierul tau stie din instinct ce anume sa faca in orice situatie te afli laughing

| Mindfulness a răspuns:

Cu femeia de serviciu ai făcut lb.romana? Vezi că găsești pilote potrivite anotimpului curent, daca nu îți permiți găsești și la SH mai ieftine! Nu îți trebuie plapomă groasa vara ci una de vara, primăvara! Daca nu când ți cald rău și transpiri te acoperi doar pe picioare și când e frig opusul, doar pe o parte.că nu e chiar așa de frig sa te acoperi cu totul.
Cumpărați o pilota pentru sezonul vara și aia e, caz rezolvat. Poți purta și o cămașă de noapte și izmene când ți prea frig. Da, e foarte imprevizibila vremea de la un timp. happy

| LaviniuA explică (pentru Mindfulness):

Pilota sh de la vreun boschi... o sa ma gandesc.
Multumesc si pentru atentionare. Apreciez ca sunteti mai alfabetizat ca mine laughing

| Mindfulness a răspuns (pentru LaviniuA):

Pai,pare se că, nu îți permiți una noua din magazin! Nu e de condamnat, suntem și amărâți pe pământ nu doar bogătani, pentru toate buzunarele se găsesc alternative trebuie doar sa ne dam interesul. Găsești la magazine, caută atent ce ți s-ar potrivi și când e cald și când e frig sa nu o tot schimbi și să faci frigul.
O zi plăcută!

| fata357 a răspuns:

La fel de rău ca și tine. sad

| LaviniuA explică (pentru fata357):

Naspa. si banuiesc ca n-are cine sa-ti tina de cald, sa te inveleasca si etc? sad

| fata357 a răspuns (pentru LaviniuA):

Din păcate nu sad